Ηράκλειο-Επίθεση με βιτριόλι: Ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί η 38χρονη

Ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την εν διαστάση σύζυγό του νοσηλεύεται στο Θριάσιο και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 38χρονης, η οποία φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με το cretapost, η αστυνομία του Ηρακλείου ερευνά κάθε μέρος όπου μπορεί να κρύβεται η 38χρονη, ενώ τα μεσάνυχτα θα παρέλθει το αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο ξενοδοχείο όπου έλαβε χώρα η επίθεση και εκεί βρήκαν το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό.

Στο Θριάσιο νοσοκομείο ο 36χρονος – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων νοσηλεύεται από χθες (22/10) ο 36χρονος που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με καυστικό.

Ο 36χρονος φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο δεξί μέρος του προσώπου του, ενώ κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου, είπε: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του».

Εφιαλτικές στιγμές λέει ότι ζούσε η 38χρονη μαζί του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της 38χρονης με τον 36χρονο ήταν αρκετά προβληματική με την ίδια να ισχυρίζεται πως βίωνε εφιαλτικές στιγμές.

Μάλιστα, προχθές το βράδυ φαίνεται πως έδωσαν ραντεβού οι δυο τους σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με την 38χρονη να κρατάει ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και να περιλούζει τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Κατά μια άλλη εκδοχή που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ., το ραντεβού στο ξενοδοχείο ίσως να το έκλεισαν οι δυο τους, για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο τραυματίας προς το παρόν δεν είναι σε θέση να περιγράψει τα γεγονότα στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα έχει ταυτοποιηθεί και θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός της, καθώς όπως φαίνεται η θύτης κρύβεται στο Ηράκλειο, με τις αρχές να σαρώνουν όλο τον νομό και όχι μόνο για να την βρουν.

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη