Σεπόλια: Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη – Της έκλεισε εννέα ραντεβού

Καταπέλτης είναι το κατηγορηματήριο και για τη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς φαίνεται ότι η 37χρονη είχε κλείσει εννέα ραντεβού στο παιδί της με παιδόφιλους.

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Η μητέρα της 12χρονης, που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, θεωρείται πρόσωπο – κλειδί για να αποκαλυφθεί ο εφιάλτης που βιώνει η μικρή.

Η κατηγορούμενη για συνέργεια σε μαστροπεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, φαίνεται να είχε κλείσει τουλάχιστον εννέα ραντεβού στη 12χρονη, ώστε να ασελγήσουν στο κορμί της, όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο. Μάλιστα, ένας από τους βιαστές της 12χρονης φέρεται να ήταν και ο Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, παραδεχόμενος ότι ήρθε σε επαφή με τη 12χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει στους ισχυρισμούς της ότι είναι αθώα. «Εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία, προτρέποντας και εξαναγκάζοντάς την να έρθει σε σεξουαλική επαφή τουλάχιστον σε εννέα περιπτώσεις με άγνωστους άνδρες, δύο εκ των οποίων είναι ο Α.Λ., με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τουλάχιστον μία φορά στις 10 Ιουλίου του 2022, και ο Ιωάννης Σοφιανίδης, με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τουλάχιστον μία φορά στις 27 Ιουλίου του 2022, και οι λοιποί άγνωστοι ως προς τα λοιπά στοιχεία τους…» αναφέρει το κατηγορητήριο για την 37χρονη μητέρα, το οποίο δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Της αποδίδει δε ότι είχε πρόσβαση στην πλατφόρμα Blindchat και σε εφαρμογές τις οποίες διαχειρίζονταν αυτή και ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να προωθεί την ανήλικη σε άνδρες στέλνοντάς τους φωτογραφίες της και άλλα στοιχεία της ταυτότητάς της. Η αμοιβή για τα ραντεβού αυτά της φρίκης ανέρχονταν στο ποσό των 50 ευρώ, χρήματα που η 12χρονη παρέδιδε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αμέσως στη μητέρα του, έπειτα από προτροπή της.

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη