Τραγωδία στο Τέξας: 10χρονος σκότωσε κατά λάθος τον 8χρονο αδελφό του

Τέξας: Ένα αγόρι 8 ετών έπεσε νεκρό μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 10χρονο αδελφό του την ώρα που έπαιζαν με κυνηγετικό όπλο

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Χιούστον του Τέξας, όπου ένα αγόρι 8 ετών σκοτώθηκε όταν ο αδελφός του τον πυροβόλησε κατά λάθος με κυνηγετικό όπλο, την ώρα που έπαιζαν μαζί στο σπίτι τους, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι, τοπική ώρα σε περιοχή 20 μίλια δυτικά από το κέντρο του Χιούστον στο Τέξας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ABC News, το 8χρονο αγόρι βρισκόταν στο σπίτι του με τα μεγαλύτερα αδέλφια του και δέχθηκε θανάσιμο χτύπημα στον κορμό με σφαίρα από κυνηγετικό όπλο, μέσα στην μοναδική κρεβατοκάμαρα του σπιτιού.

Όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χάρις, Εντ Γκονζάλες, «Ένα παιδί έπαιζε με ένα κυνηγετικό όπλο, όταν εκτοξεύτηκε σφαίρα, καθώς το παιδί πάτησε τη σκανδάλη κατά λάθος και χτύπησε τον αδελφό του».

«Όπως διαπιστώθηκε το παιδί πέθανε στο σημείο, ενώ δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος. Στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα ήταν ακόμα ένας αδελφός των δύο παιδιών».

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν το όπλο ήταν ήδη γεμάτο ή αν γέμισε την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν μαζί του.

Σε συνέντευξη Τύπου ο σερίφης είπε, πως η οικογένεια είναι συντετριμμένη από αυτό που συνέβη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι εάν υπάρχει όπλο σε σπίτι με παιδιά, να είναι σε ασφαλές σημείο, που τα παιδιά να μην μπορούν να προσεγγίζουν και φυσικά να μην γνωρίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του άτυχου αγοριού μετακόμισε στο Τέξας πρόσφατα από την Βενεζουέλα, συγκεκριμένα πριν από λίγους μήνες ενώ επρόκειτο να γράψουν τα παιδιά τους σε νέα σχολεία.

Το ABC News αναφέρει πως είναι πιθανό οι γονείς να αντιμετωπίσουν κατηγορίες, με την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 8χρονου αγοριού να είναι σε εξέλιξη.

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη