Σάλος στα Κουφονήσια: Γνωστή επιχειρηματίας του Κολωνακίου ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Από τον σύντροφό της ξυλοκοπήθηκε γνωστή 39χρονη επιχειρηματίας του Κολωνακίου κατά την διάρκεια των διακοπών τους στα

Κουφονήσια

Η καταγγελία του θύματος στις Αρχές σοκάρει καθώς όπως αναφέρει, ξυλοκοπήθηκε από τον 38χρονο άγρια με μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα. Ο δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε βίαιο επεισόδιο. Είναι ενδεικτικό μάλιστα, ότι ο καυγάς του ζευγαριού ξεκίνησε από τις 00:30 και κορυφώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (4/9).

Αφορμή για τον άγριο καυγά που οδήγησε στον ξυλοδαρμό της γνωστής επιχειρηματία, στάθηκε όπως η ίδια ανέφερε, η παράφορη ζήλια του 38χρονου με τον οποίο όπως είπε είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες. Το ξέσπασμα βίας του συντρόφου για άγνωστη αφορμή ξεκίνησε πρώτα με χυδαία εξύβριση του θύματος την οποία αποκάλεσε «π@@@α», ενώ στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό χτυπώντας της με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Το σκηνικό βίας κράτησε πάνω από δυόμιση ώρες ξεκινώντας από το lobby του πολυτελούς ξενοδοχείου στη χώρα του νησιού και κατέληξε στο δωμάτιο του ζευγαριού, με το θύμα τελικά να ξεφεύγει από τον μανιασμένο σύντροφός της και να πηγαίνει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της. Το πρωί της ίδιας ημέρας, 38χρονος παρουσιάστηκε στην Αστυνομία όπου οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για τα αδικήματα της εξύβρισης (άρθρο 361 Π.Κ), σε συνδυασμό με το νόμο 3500/2006 και Ν.4531/2018 «Περί ενδοοικογενειακής βίας».


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη