ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων – «Ήταν σαν μια μικρή λιακάδα με τεράστιο χαμόγελο»

ΗΠΑ: Τέλος στη ζωή της σε ηλικία 27 ετών αποφάσισε να βάλει μία Αμερικανίδα παρουσιάστρια πρωινών ειδήσεων και πρώην αθλήτρια μπάσκετ σε κολεγιακά πρωταθλήματα.

Η Neena Pacholke, παρουσιάστρια ειδήσεων σε

τοπικό σταθμό του Ουισκόνσιν και πρώην μπασκετμπολίστρια του κολεγίου έδωσε τέλος στη ζωή της το Σάββατο σε ηλικία (27/7) σε ηλικία μόλις 27 ετών

Η είδηση ​​του θανάτου της παρουσιάστριας του δικτύου WAOW του Ουισκόνσιν βύθισε στο πένθος την οικογένειά και τους συναδέλφους της που δήλωσαν σοκαρισμένοι απο το ξαφνικό της τέλος και μνημόνευσαν το μεταδοτικό της χαμόγελο και την αισιόδοξη συμπεριφορά της.

«Η Neena Pacholke, η αγαπημένη μας πρωινή παρουσιάστρια πέθανε ξαφνικά το Σάββατο», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο στο σχετικό ανακοινωθέν. «Ολόκληρη η ομάδα εδώ στο News 9 είναι απολύτως συντετριμμένη από την απώλειά της, όπως γνωρίζουμε ότι είναι και πολλοί άλλοι».

Η Pacholke, η οποία μεγάλωσε στην Τάμπα και έπαιζε μπάσκετ για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, ήταν αρραβωνιασμένη τη στιγμή του θανάτου της, είπε η μεγαλύτερη αδερφή της Κέιτλιν στην εφημερίδα Tampa Bay Times.

«Ήταν σαν μια μικρή λιακάδα και το χαμόγελό της ήταν τεράστιο», είπε. «Η αδερφή μου ήταν μακράν το πιο ευτυχισμένο άτομο που νόμιζα ότι ήξερα». Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της νεαρής γυναίκας στο Twitter ήταν ένα retweet από τον συγγραφέα Jon Gordon σχετικά με τη θετική σκέψη και την πίστη ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Οι συναδέλφοί της κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και χαμογελαστό μέλος της ειδησεογραφικής ομάδας. «Δεν είμαστε θετικοί γιατί η ζωή είναι εύκολη. Είμαστε θετικοί γιατί η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη», έγραφε ο συγγραφέας στο αρχικό tweet.

«Κάντε στον εαυτό σας (και στους άλλους) τη χάρη. Μιλήστε για τη ζωή και ενθαρρύνετε τους άλλους. Ψάξτε για το καλό σήμερα. Θυμηθείτε το “γιατί” σας. Πιστέψτε ότι τα καλύτερα έρχονται».

Το News 9 και ο συν-παρουσιαστής της εκλιπούσας ανέφεραν επίσης το χαμόγελο και την πληθωρική προσωπικότητα της στα αφιερώματα. «Ήταν ένα ευγενικό άτομο με μεγάλη καρδιά και μεταδοτικό χαμόγελο και θα μας λείψει πολύ», ανέφερε ο σταθμός. Ο συν-παρουσιαστής της Μπρένταν Μάκι είπε ότι η Νίνα ήταν «το πιο λαμπερό φως στο δωμάτιο» με «το μεγαλύτερο χαμόγελο και το πιο αστείο γέλιο».

Η Pacholke εντάχθηκε στον ειδησεογραφικό σταθμό ως δημοσιογράφος πολυμέσων τον Μάιο του 2017 και προήχθη σε παρουσιάστρια τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με τον ιστότοπό της. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, όπου ξεχώρισε ως μπασκετμπολίστρια. Ο Χοσέ Φερνάντες, επικεφαλής προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της USF, είπε ότι η ομάδα είναι «συντετριμμένη» από τον θάνατο της.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη