Πάτρα: Άνδρας άρπαξε τη σύντροφό του από τον λαιμό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου

Πάτρα: Άνδρας σε αμόκ ασκούσε βία στη σύντροφό του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όμως και εκεί δε δίστασε να της κάνει

κακό

Δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν από έναν 36χρονο, ο οποίος χτυπούσε τη σύντροφό του. Μάλιστα μετά το πρώτο περιστατικό που σημειώθηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με το tempo24.news ο 36χρονος άνδρας βιοπράγησε στη φίλη του και μάλιστα δύο φορές τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα τη δεύτερη φορά το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου, όταν ο άνδρας έπιασε τη γυναίκα από τον λαιμό, θέτοντας σε συναγερμό το ίδρυμα.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν ούτε να τον εξετάσουν, ούτε να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες διότι ο άνδρας βρισκόταν σε υπερδιέργεση.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου κάλεσε αμέσως την Αρχές, όπου αστυνομικοί με τη βοήθεια γιατρών και νοσηλευτών κατάφεραν τελικά να τον ηρεμήσουν και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Εις βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη