Σάνα Μαρίν: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Χορεύει αισθησιακά σε πάρτι με τραγουδιστή της ροκ

Λίγες ώρες μετά μετά την δημοσίευση βίντεο με τη συμμετοχή της Φινλανδής πρωθυπουργού Σάνα Μαρίν σε ξέφρενο πάρτι, στη δημοσιότητα έρχεται ένα νέο

βίντεο με την ίδια να χορεύει αισθησιακά με άνδρα σε νυχτερινό μαγαζί.  

Το δεύτερο βίντεο, που κυκλοφορεί στα social video δείχνει την νεαρή πολιτικό σε νυχτερινό κέντρο την 7η Αυγούστου να έχει τα χέρια της γύρω από τη μέση ενός άνδρα που – σύμφωνα με τα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης – είναι ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Olavi Uusivirta.

Μάλιστα ο τραγουδιστής όπως φαίνεται στο βίντεο φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Σάνα Μαρίν και έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.

Τι συνέβη στο περιβόητο πάρτι με την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν- Ποιος διέρρευσε το video

Η Μάριν δήλωσε ότι είχε πιει αλκοόλ σε εκείνο το πάρτι, διαψεύδοντας παράλληλα ότι είχε πάρει ναρκωτικά ή ότι ήταν μάρτυρας χρήσης ναρκωτικών από πρόσωπα που συμμετείχαν στο πάρτι.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα να κάνω τεστ. Αυτά τα βίντεο είναι ιδιωτικά, μαγνητοσκοπήθηκαν σε ιδιωτικούς χώρους. Περνούσα μια βραδιά με φίλους» , δήλωσε στον Τύπο η Σάνα Μάριν, του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP).

Ποιοι ήταν στο πάρτι

Φυσικά από την πρώτη στιγμή τα Μέσα Ενημέρωσης της Φινλανδίας ξεκίνησαν το… σαφάρι για να εντοπίσουν ποιοι ήταν οι άνθρωποι στο περιβάλλον της πρωθυπουργού. Ανάμεσά τους Janita Autio μία από τις πιο διάσημες φωτογράφους στη Φινλανδία κι εκείνη που τράβηξε το περίφημο καρέ της Μάριν με το δερμάτινο τζάκετ και το κοντό σορτσάκι.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CFZG3UZI_2U

Στο πάρτι βρισκόταν και ο στιλίστας Vesa Silver αλλά και οι ραδιοφωνικοί παρουσιαστές Tinni Wikström και Karoliina Tuominen. Η τελευταία, δε, είναι η μοναδική η οποία έκανε και δηλώσεις από όσους βρέθηκαν στο πάρτι.

«Δεν υπήρξε τίποτα παράνομο σε αυτή την κατάσταση, απλώς οι άνθρωποι διασκεδάζουν», σχολίασε η Tuominen.

Τέλος, μαζί με την Μάριν στο πάρτι βρισκόταν και η μουσικός Alma με τον βουλευτή, από την παράταξη της πρωθυπουργού, Ilmari Nurminen.

Πώς διέρρευσε το βίντεο;

Όπως είναι λογικό, τα στεγανά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος αναζητούν τη διαρροή. Η ίδια η Μάριν, άλλωστε, δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να διακόψει τις φιλικές σχέσεις με όσους ήταν μαζί της.

Πώς έφτασε το video στην δημοσιότητα;

Δημοσίευμα του MTV Uutisten, αναφέρει πως ένα από τα άτομα που βρέθηκαν στο πάρτι διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν μόλις 92 άτομα. Ένα άτομο εξ αυτών είναι και η Μάριν.

Στιγμιότυπα και εικόνες από την ξέφρενη βραδιά «ανέβηκαν» στον εν λόγω λογαριασμό και κάπως έτσι η συντηρητική φινλανδική πολιτική σκηνή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια κατάσταση που διχάζει, καθώς άλλοι θεωρούν την Μάριν πρωτοποριακή και άλλοι ακατάλληλη για τον πρωθυπουργικό θώκο…

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη