Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος για την τραγουδίστρια με μαύρο φόρεμα και ασημένια κοσμήματα


Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα stories της η δημοφιλής τραγουδίστρια

Στα καλύτερά της είναι η Δέσποινα Βανδή και φαίνεται. Η δημοφιλής τραγουδίστρια απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι με βραδινές εξόδους όσο της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Χθες βράδυ η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να βγει για ποτό και ήταν ευδιάθετη και λαμπερή. Φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και το μπούστο της. Το όλο σύνολο ολοκλήρωσε με ασημένια κοσμήματα στο λαιμό και μεγάλους κρίκους στα αυτιά.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα stories της η Δέσποινα Βανδή

Vandi

Αχώριστοι με τον Βασίλη Μπισμπίκη
Η Δέσποινα Βανδή διανύει την πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις και για τους δύο. Ωστόσο, φροντίζουν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο για μερικές βόλτες και χαλάρωση.

Πολλές φορές μάλιστα ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνει τη Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινές της εμφανίσεις. Και η τραγουδίστρια όμως τον καμαρώνει επί σκηνής.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου (6/8) βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση «Αντιγόνη», όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της, στον ρόλο του «Κρέοντα».

Η ίδια ανέβασε και ένα instastory για τον ηθοποιό, για τον οποίο δήλωσε περήφανη. «Τόσο περήφανη για σένα!!!, έγραψε χαρακτηριστικά.

Vandi_Story


Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, με αφορμή την παράσταση «Αντιγόνη».

Ο ηθοποιός ανέβασε και ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, που φαίνονται να περπατούν χεράκι – χεράκι.

bisbikis_story
.
Νεότερη Παλαιότερη