Προσφορά βιβλίων του Μητροπολίτη Ναυπάκτου στο Γυμνάσιο Θέρμου

 

books3

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου τοποτηρητή της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κκ. Ιεροθέου στις 4 Μαΐου 2022, αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην βιβλιοθήκη του σχολείου, εκφράζοντας τον εντυπωσιασμό του, και μιλώντας με τον Διευθυντή κ Καραγεώργο Απόστολο, και τους εκπαιδευτικούς, υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει στο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θέρμου βιβλία από το πλούσιο συγγραφικό του έργο. Ο Σεβασμιότατος, με την προσφορά 49 τίτλων βιβλίων του στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή που απηύθυνε στον Διευθυντή κ. Απόστολο Καραγεώργο για να ενημερώσει για την δωρεά του.

Προς το Γυμνάσιο Θέρμου

Αγαπητέ κ. Διευθυντά,

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Γυμνάσιό σας διαπίστωσα ότι έχετε δημιουργήσει μία καλή βιβλιοθήκη για τις ανάγκες των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου σας, γι΄ αυτό σας αποστέλλω μερικά από τα εκδοθέντα βιβλία μου (49 βιβλία), που πιθανόν φανούν χρήσιμα. Εσωκλείω και την συνημμένη Κατάσταση των βιβλίων.

Ευνόητον είναι ότι το Γυμνάσιο Θέρμου το εκτιμώ βαθύτατα, διότι από αυτό απεφοίτησε ο Γέροντάς μου Άγιος Καλλίνικος Μητροπολίτης Εδέσσης ο Αιτωλός.
Παρακαλώ να διαβιβάσετε τις ευχές μου στο προσωπικό του Σχολείου σας και τους μαθητές που γνώρισα πρόσφατα.

Με Θερμές ευχές
Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου & Τοποτηρητής
Κκ. Ιερόθεος

O Διευθυντής και ο Σύλλογος εκπαιδευτικών του σχολείου, με το παρόν δελτίο τύπου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κκ Ιερόθεο, για την δωρεά του προς το σχολείο.

29dytika.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share