Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών σε περιοχή του Μεσολογγίου

 


Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών σε περιοχή του Μεσολογγίου

Κατασχέθηκαν περίπου (105) γραμμάρια ηρωίνης, (3231) ευρώ, (10) γραμμάρια κοκαΐνης και επτά κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του

Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και τρεις ακόμα ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Μεσολογγίου, τον αλλοδαπό άνδρα να προμηθεύει με ναρκωτικές ουσίες δυο από τους ημεδαπούς άνδρες, ενώ ο τρίτος τους ανέμενε σε σταθμευμένο όχημα.

Στη θέα των αστυνομικών οι δυο ημεδαποί συλληφθέντες απέρριψαν στο έδαφος (5,2) γραμμάρια ηρωίνης και (1,1) γραμμάριο κοκαΐνης, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ ο αλλοδαπός άνδρας τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο διακινητής απέρριψε στο έδαφος οκτώ συσκευασίες με (8,6) γραμμαρίων κοκαΐνης, είκοσι μια συσκευασίες με (100,1) γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, (14,7) γραμμάρια κάνναβης σε φούντες και τρεις αλυσίδες λαιμού.

Σε σωματικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στους τέσσερις συλληφθέντες βρέθηκαν στη κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (2.881) ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του αλλοδαπού άνδρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν τα εξής:

  • (350) ευρώ
  • Τρία κινητά τηλέφωνα
  • Πέντε πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και
  • Ένα ζευγάρι κυάλια.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του αλλοδαπού κατηγορούμενου, πρόεκυψε ότι στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα μας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Νεότερη Παλαιότερη