Ο Δήμος Θέρμου στην 4η Διεθνή Έκθεση VERDE.TEC στο περίπτερο του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες .


 Δείτε την σχετική ανάρτηση του δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα στην προσωπική του σελίδα :

 "Ο Δήμος Θέρμου στην 4η Διεθνή Έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος VERDE.TEC στο

περίπτερο του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες .

Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες συμμετέχει στην 4η Διεθνή Έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος VERDE.TEC, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18-20 Μαρτίου 2022, στο MEC Παιανίας.
Φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 130 εκθέτες, μεταξύ των οποίων Δήμοι, Περιφέρειες, Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων, Αναπτυξιακοί Σύνδεσμοι, ΔΕΥΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α., αυτοδιοικητικοί φορείς του εξωτερικού, εταιρίες καθώς επίσης και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται πάνω στην αποκατάσταση περιβάλλοντος, στις τεχνολογίες αιχμής και εξοικονόμησης ενέργειας, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στην ανακύκλωση προϊόντων και υλικών, στην «πράσινη» βιομηχανία και στη διαχείριση υδάτινων πόρων.
Το Δίκτυο όπως στο παρελθόν, έτσι και φέτος, θα συμμετάσχει με εκθεσιακό περίπτερο, όπου πλήθος επισκεπτών θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ενημερωθούν για την ταυτότητα, τους σκοπούς και τις δράσεις του Δικτύου, αλλά και για την ταυτότητα πολλών από τα μέλη του, μέσω του υλικού που πρόκειται να διανεμηθεί.
Τον δήμο Θέρμου θα εκπροσωπήσει η Αντιδήμαρχος κα Ιωάννα Καλημερη και μέλος του συμβουλίου του «Δικτύου Πόλεων με Λίμνες»"

Νεότερη Παλαιότερη