Η απάντηση του δημάρχου Θέρμου για το Bullying που καταγγέλλει Η Κοινοτική Σύμβουλος


 Ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας σε  ανάρτηση στην 

προσωπική του σελίδα αναφέρει :

Η συκοφαντική εκστρατεία έχει τα όρια της ….

Κάποιοι κύκλοι εκμεταλλευόμενοι προφανώς την υπέρβαση μου , να τους αθωώσω από όσα στο παρελθόν εναντίον μου συκοφαντικά διέδωσαν , με απύθμενο θράσος , αντί να εκτιμήσουν της γενναιόδωρη στάση μου ,ετοιμάζουν νέο γύρο επιθέσεων εμπάθειας προς το πρόσωπο μου με ορίζοντα τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές .
Έτσι τοπική συμβουλος , με αφορμή την απόλυτα ήρεμη πολιτική παρέμβαση μου στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο προχώρησε με δελτίο τύπου σε χαρακτηρισμούς εναντίον μου , ανεπίτρεπτους και μου απέδωσε μεταξύ των άλλων τα εξής «…Η ανομολόγητη αυτή επίθεση, του πρώτου πολίτη του Δήμου μας, κατά γυναίκας και μάλιστα αιρετής, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, να μείνει αναπάντητη. Το bullying ως τακτική εκφοβισμού και διαστρέβλωσης της αλήθειας, είναι απαράδεκτο. Σε αίθουσες μάλιστα σαν κι αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου, το bullying κατά αιρετού είναι και ανεπίτρεπτο και κολάσιμο…».
Επειδή η εν λόγω τοπική συμβουλος χρησιμοποιεί εναντίον μου εκφράσεις που έχουν ποινική και ηθική απαξία , εν γνώση του ψεύδους , των ισχυρισμών της έχει χρόνο να ανακαλέσει τις συκοφαντικές και προσβλητικές της εκφράσεις .
Αν δεν το πράξει δημόσια και κατά τον ίδιο τρόπο που επιχειρεί την σπίλωση μου να αναμένει μετά την παρέλευση δυο ημερών την ετυμηγορία της δικαιοσύνης . Και αυτή την φορά θα είναι «μέχρι τέλους».
#ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ
Νεότερη Παλαιότερη