Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου ο Μιχαήλ Σερασκέρης – Το προφίλ του

 Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η επισημοποίηση μέσω Φ.Ε.Κ. του νέου Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου στο οποίο από τη στιγμή της παραίτησης του Ανδρέα Τσώλη ως προσωρινή Διοικήτρια ανέλαβε η Ελένη Φιλιπποπούλου.

Σύμφωνα, με πληροφορίες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) τις προηγούμενες ημέρες είχαμε την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη στα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κάνοντας γνωστό πως χρέη Διοικητή θα αναλάβει μέχρι τέλους του έτους ο Μιχαήλ Σερασκέρης. 

Το προφίλ του Μιχαήλ Σερασκέρη:

Ο Μιχαήλ, σπούδασε Οικονομία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού από το 1993 και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2000, Σύμβουλος σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού από το 2007 ως σήμερα. Διετέλεσε αναλυτικότερα, Προϊστάμενος Προσωπικού της ΑΒ Βασιλόπουλος, Διευθυντής Προσωπικού των ομίλων J&P Ιωάννου & Παρασκευαΐδης, ΙΑΣΩ Όμιλος Κλινικών, ΑΣΠΙΣ-Πρόνοια, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Γενικός Διευθυντής της Creme de la Creme Human Resources Α.Ε., συνιδρυτής της εταιρίας διοίκησης ανθρωπινου δυναμικού Hrstrategy από την 1/1/2015 έως σήμερα.

Δίδαξε 7 χρόνια Διοίκηση Νοσοκομείων σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Παράρτημα του Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM στην Αθήνας, ασχολήθηκε με την έρευνα στα Οικονομικά της Υγείας και την Απασχόληση των επαγγελματιών στην Υγεία, αθρογραφώντας από το 2004 έως σήμερα σε έγκριτες εφημερίδες και επιστημονικές εκδόσεις.

Ασχολήθηκε εκτεταμένα με θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα. Συγγραφέας του βιβλίου 400 σελίδων «Κερδίστε τη Μάχη των Προσλήψεων» από τις Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ, τη μονογραφίας 120 σελίδων με τίτλο «Εισαγωγή μεθόδων Ανταγωνισμού στο Ελληνικό Σύστημα Υγείας», Εγχειριδίου κωδικοποίησης Εργατικής νομοθεσίας 150 σελίδων για επαγγελματίες ανθρωπίνου δυναμικού.

agriniotimes.gr

Νεότερη Παλαιότερη