Τοπικά Μαντάτα-Νέα και τοπικές ειδήσεις από ΘΕΡΜΟ,ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ,ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

[Τοπικά Μαντάτα][grids]

Θέρμο: Συνδιαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου


Τη δυνατότητα να συνδιαμορφώσουν  την επόμενη γενιά έργων στο Θέρμο είχαν όσοι συμμετείχαν στη διαβούλευση του Α’ μέρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

“Ολοκληρώθηκε η Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Θέρμου, το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και είναι προσβάσιμο από όλους.


Από τις 2/11 μέχρι τις 22/11, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου μας, συμβάλλοντας με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους.


Στις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα διαβούλευσης. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά για προληπτικούς λόγους, δεδομένης της επιδείνωσης της εικόνας της πανδημίας Covid-19.


Η έναρξη της ημερίδας πραγματοποιήθηκε με την εισήγηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Κωστακόπουλου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία αναφορικά με την σημασία του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τον Δήμο.


Έπειτα παρουσιάστηκε συνοπτικά ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Θέρμου από τον κ. Βασίλη Κασιώλα, εκπρόσωπο της Data Consultants, εταιρείας που υποστηρίζει το Δήμο στην εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ανοιχτή συζήτηση.


Επόμενο βήμα είναι η εκπόνηση του Β΄ μέρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Θέρμου, δηλαδή του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Οικονομικού Προγραμματισμού των Υπηρεσιών του Δήμου, όπου θα περιγράφεται η επόμενη γενιά έργων του Δήμου μας”.

sinidisi.gr/thermo


Share/Bookmark
Post A Comment
  • Τα σχόλια σας ΕΔΩ . . Comment using Blogger
  • . .ή στο Facebook . Comment using Facebook
  • . . Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Θέρμο - Δήμος Θέρμου: Πληροφορίες, Αξιοθέατα, Ιστορία, Διαχρονικά Θέματα

[ΘΕΡΜΟ][threecolumns]

Υγεία - Συμβουλές Ομορφιάς - Health & Beauty

[Υγεία Ομορφιά][list]

Lifestyle - Τρόπος Ζωής

[Lifestyle][twocolumns]

Tips - Συμβουλές

[Tips][bsummary]