![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYUz_W9d5_AxcVpaKaWFp9MmVcz80gdK1jHVWbW82FqvHcbET9pjmNkZ_qdZ5kZaXNAFtH0egKe9hhBNFC7FcRptR6TsxsunkCjGFzKXi7XmpJKiue6iI1dccNExs0EpYCtStmgzEd4MA/s320/tsipouro.jpg)
Το άγιο τσιπουράκι δεν το πειράζουμε χωρίς λόγο, εδώ όμως έχουμε λόγο και μάλιστα καλό...
Αν είσαι λάτρης του τσίπουρου, άλλαξε λιγάκι τη γεύση του για να
σπάσει η μονοτονία. Η παρακάτω συνταγή είναι ό,τι πρέπει για χειμώνα.
Πορτοκάλι, κρόκος και κανέλα θα το κάνουν -γευστικά- αγνώριστο! Τι θα χρειαστείς
1/2 λίτρο τσίπουρο
10 νήματα κρόκου Κοζάνης
2 λωρίδες φλούδας πορτοκαλιού (10 εκατ. περίπου)
3 ξυλάκια κανέλας
Πώς το κάνεις 1. Βάλε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο και αποθήκευσέ τα για 3-4 μέρες σε ένα σκοτεινό μέρος. 2. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, στράγγιξε το μείγμα και κράτα καθαρό το τσιπουράκι. Απόλαυσε με... φειδώ, δεν παύει να είναι τσίπουρο!
Via
Tags
Συνταγές Διατροφή