Δώστε λάμψη στο παλιό φωτιστικό σας

Αποχαιρετίστε τον μουντό φωτισμό του καθιστικού σας με μια μικρή, οικονομική και λαμπερή αλλαγή στο παλιό φωτιστικό σας... Το ότι ο κατάλληλος φωτισμός επηρεάζει την όψη κάθε χώρου το γνωρίζετε ήδη. Αλλά γνωρίζετε τι μπορείτε να κάνετε αν θέλετε να τον
βελτιώσετε χωρίς, ωστόσο, να καταλήξετε να ξοδεύετε κι άλλα χρήματα σε ροοστάτες και νέες λάμπες; Να αλλάξετε το φωτιστικό σας! 

Και φυσικά δεν εννοούμε να δώσετε χρήματα για να αποκτήσετε νέα πορτατίφ ή αμπαζούρ, αλλά να «πειράξετε» λίγο τα ήδη υπάρχοντα χαρίζοντάς τους -κυριολεκτικά- μια πινελιά λάμψης. Πέρα από αυτό, η αλλαγή που σας προτείνουμε θα δώσει έξτρα πόντους πολυτέλειας και κομψότητας στο χώρο σας ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας. Μην περιμένετε άλλο: διαβάστε παρακάτω και δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα ονειρεμένο φωτιστικό. Τι θα χρειαστείτε Φωτιστικό οροφής (τύπου αμπαζούρ)

Εφημερίδα

Πινέλο-σφουγγάρι

Κόλλα ντεκουπάζ

Χρυσόσκονη σε χρώμα της επιλογής σας (υπολογίστε περίπου 220 γραμ. για ένα φωτιστικό-αμπαζούρ με διάμετρο 30 εκ.) 

1 Καλύψτε την επιφάνεια εργασίας σας με εφημερίδα. Στη συνέχεια, κρατήστε καλά το φωτιστικό σας και χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για να καλύψετε με μια στρώση κόλλας το 1/3 της εσωτερικής πλευράς του. Σημειώστε ότι πρέπει να εφαρμόσετε την κόλλα κατά μήκος φωτιστικού (φτάνοντας μέχρι και τις άκρες του σκελετού του). 

2 Πασπαλίστε με άφθονη χρυσόσκονη την περιοχή στην οποία έχετε απλώσει την κόλλα. Μόλις ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία, ανακινείστε το φωτιστικό ώστε να φύγει η περιττή χρυσόσκονη. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αναμείξτε διαφορετικά χρώματα χρυσόσκονης! 

3 Απλώστε μια στρώση κόλλας στην υπόλοιπη επιφάνεια του αμπαζούρ (φροντίζοντας να καλύπτετε το ένα τρίτο της επιφάνειάς του κάθε φορά) και ακολουθήστε και πάλι τη διαδικασία με τη χρυσόσκονη μέχρι να καλύψετε με αυτήν όλο το φωτιστικό. Τέλος, αφήστε το να στεγνώσει για 1 ώρα. 

4 Περάστε μια δεύτερη στρώση κόλλας σε όλη την επιφάνεια του φωτιστικού και καλύψτε την εκ νέου με χρυσόσκονη. Ανακινείστε το καλά ώστε να φύγει όση περισσεύει και μετά αφήστε το να στεγνώσει για 2 ώρες προτού το κρεμάσετε πίσω στη θέση του! Εμείς φτιάξαμε ένα φωτιστικό που θυμίζει ουράνιο τόξο! Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη