Και όμως αυτές τις χρήσεις του μαγνήτη δεν τις περίμενες ποτέ

Ακούγοντας τη λέξη μαγνήτης το μυαλό σου πάει κατευθείαν στα μαγνητάκια που... έχεις πάνω στο ψυγείο. Αν δεν υπήρχαν και αυτά πώς θα θυμόσουν όλους τους λογαριασμούς που έχεις να πληρώσεις και πώς θα διάβαζες ανά πάσα στιγμή και ώρα το πρόγραμμα της
διατροφής σου. Ο μαγνήτης όμως έχει πολλές χρήσεις, οι οποίες μερικές περνούν στο... ντούκου. Είναι πιο πρακτικές και συνήθως σου «λύνουν» τα χέρια στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

 1.Οργάνωσε το γραφείο σου: Τοποθέτησε πάνω σε ένα μαγνήτη όλους τους συνδετήρες και τα κλιπς που υπάρχουν πάνω στο γραφείο σου και έτσι θα κερδίσεις χρόνο και χώρο σε χρόνο dt! 

2. Κλείσε καλά την τσάντα σου: Αν χρησιμοποιείς μεγάλες τσάντες, έχεις καταλάβει ότι οι περισσότερες από αυτές δεν είναι και πολύ ασφαλείς. Στις άκρες της, λοιπόν, μπορείς να τοποθετήσεις μαγνητάκια και έτσι να μην αγχώνεσαι για πιθανές απώλειες. 

3. Βοήθα τα παιδιά σου: Τα παιδιά έχουν μία μικρή μανία με τα πλαστικά ποτήρια με ήρωες από κόμικς. Για να μην τα χάνουν λοιπόν συνεχώς, με έναν μαγνήτη κόλλησέ τα πάνω στο ψυγείο. Έτσι θα ξέρουν πάντα πού βρίσκεται το ποτηράκι τους, χωρίς να γκρινιάζουν ή να φωνάζουν. magnetic fridge cups de e31bb 

4. Διόρθωσε τη συρόμενη πόρτα: Δεν είσαι σίγουρη αν η πόρτα της κρεβατοκάμαράς σου κλείνει καλά; Τοποθέτησε ένα μαγνήτη στο σημείο της σχισμής και άλλο ένα πάνω στην πόρτα και μη φοβάσαι πλέον τίποτα. 

5. Βάψου στο πι και φι! : Αντί να ψάχνεις συνεχώς πού είναι το lip gloss και πού το μολύβι των ματιών σου, τοποθέτησε σε κάποιο σημείο του μπάνιου μερικούς μεσαίους-μεγάλους μαγνήτες και άφησε πάνω τους τα καλλυντικά σου. Extra bonus: Δε θα σου πέφτει κάτω η σκιά, οπότε και δε θα σπάει στον πρώτο μήνα αγοράς της.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη