Oι 15 στιγμές-ορόσημα σε μία σχέση!

το πιο μαγικό κομμάτι μίας σχέσης.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που, όταν περάσει οι πρώτες σχεδόν πρωτόγονες ημέρες μίας σχέσης, αναπόφευκτα έρχονται. Συνήθως, όσο αμήχανες και περίεργες μπορεί να είναι, σηματοδοτούν το δέσιμο, την οικειότητα και πασπαλίζουν την σχέση με τα πρώτα συναισθήματα αγάπης για τον άλλον, την ελευθερία να κυκλοφορείτε μέσα στις ξεχειλωμένες σας φόρμες και να αισθάνεστε άνετα με αυτό.

Είναι τότε που ξεκινάει το καλύτερο, το πιο μαγικό κομμάτι μίας σχέσης. Αυτό που κάνει μία σχέση να αξίζει που την έχεις.

1. Σβήνεις το λογαριασμό σου από το Tinder και τις λοιπές εφαρμογές εύρεσης ταιριών. Η κυνηγετική περίοδος τελείωσε. Είναι η πρώτη φορά που παραδέχεσαι στον εαυτό σου ότι θέλεις εκείνον και μόνο εκείνον.

2. Η πρώτη φορά που σου προτείνει να βγείτε για φαγητό.

Εσύ φοράς το φόρεμα που ξέρεις ότι σε κάνει -με έναν efortless τρόπο-ανεπανάληπτη, εκείνος σου λέει πόσο όμορφη είσαι και μπορεί να κάνει κι ένα σχετικό αστείο "Πσςς. Βαφτήκαμε βλέπω κιόλας" (δεν έχει ιδέα ότι κάθε μέρα μπορεί να βάφεσαι. Μη δίνεις σημασία, κάτι πρέπει να πει για να καλύψει την αμηχανία που του δημιουργεί το πόσο όμορφη είσαι). Παραγγέλνετε κρασί, τρώτε φαγητά που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει, στο τέλος εκείνος πληρώνει. Κανονικό. Ραντεβού. Ρε. Παιδί. Μου.

3. Ο πρώτος σας "μεγάλος" καβγάς.

Δεν είναι καθόλου ωραίο, όχι μόνο γιατί μπορεί να πεις ή να ακούσεις πράγματα που δεν θέλεις, αλλά και για το σκοτεινό post-fight στάδιο όπου νιώθεις ανήμπορη. Να τον πάρεις τηλέφωνο; Κι αν ναι, πότε; Μήπως όταν εκείνος τσακώνεται θέλει μια-δυο μέρες να ηρεμήσει; Και εσύ τι θα κάνεις μέχρι τότε;

4. Η μέρα που θα γνωρίσεις τους γονείς του κι εκείνος τους δικούς σου. Από τη μία θέλεις να φέρεσαι φυσικά και να είσαι ο εαυτός σου και, από την άλλη, κάνεις ηρωικές προσπάθειες για να σε συμπαθήσουν. Επιστρέφοντας, νιώθεις ένα κουρέλι από την εσωτερική μάχη που έδωσες.

5. Όταν ο σκύλος ή η γάτα σου αρχίσουν να τον αναγνωρίζουν και - βασικά - να χαίρονται που βρίσκεται εκεί.

6. Η εκ βαθέων συζήτηση για τις ερωτικές σας φαντασιώσεις/ φετίχ που μέχρι τώρα ντρεπόσασταν να αποκαλύψετε ο ένας στον άλλον.

7. Η πρώτη φορά που θα του κάνεις δώρο. Τόσο άγχος να πετύχεις το σωστό ούτε όταν έδινες Proficiency.

8. Όταν θα τον αφήσεις να μάθει τα guilty pleasures σου. Δηλαδή πόσο σου αρέσει να βλέπεις "The Kardashians" τρώγονταν φέτες μπείκον στον καναπέ.

9. Η αποκαλυπτική πρώτη φορά που θα συζητήσετε για τις επισκέψεις σας στην τουαλέτα. Αμέσως επόμενη μεγάλη στιγμή: η πρώτη φορά. που θα πας σπίτι του τουαλέτα και η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία.

10. Όταν θα κόψει τα νύχια του μπροστά σου. Όταν θα βγάλεις το μουστάκι σου μπροστά του.

11. Η συζήτηση για τα σοβαρά θέματα της ζωής σας. Τα χρήματα, την κρίση, τα "οικογενειακά" του καθενός, μία δυσκολία που μπορεί να αντιμετώπισε κάποιος από τους δύο.

12. Το πρώτο σας ταξίδι μαζί. Οι προετοιμασίες, τα ατελείωτα email μέχρι να βρείτε τα εισιτήρια/ ξενοδοχείο που ικανοποιούν και τους δύο αισθητικά και οικονομικά. Ο ενθουσιασμός (αλλά και το άγχος) που θα είστε μαζί σε ένα ξένο μέρος κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας.

13. Εκείνη η φορά που θα χρειαστεί να τρέξει για σένα. Στο γιατρό, στο νοσοκομείο, στο φαρμακείο.

14. Όταν θα σας καλέσουν μαζί σε ένα γάμο. Το αποκορύφωμα της αμηχανίας. Μην ανησυχείτε, θα βγείτε πιο δυνατοί από αυτό.

15. Όταν τα inside jokes και οι κώδικες επικοινωνίες σας γίνουν τόσοι πολλοί που κανείς δεν καταλαβαίνει πια τι λέτε και τι κάνετε.

cosmopolitan

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη