Ρυτίδες στο λαιμό; 5 tips για να τις αποφύγετε!

Ένα από τα σημεία του σώματός μας, όπου τα σημάδια του χρόνου γίνονται εμφανή, είναι η περιοχή του λαιμού...

Κι ενώ οι περισσότερες φροντίζουμε και παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας σφριγηλή και νεανική, ξεχνούμε αυτή την περιοχή. Για να αποφύγουμε όμως, τη χαλάρωση και γενικότερα τις αντιαισθητικές ρυτίδες, που εμφανίζονται, θα πρέπει να προστατεύσουμε το δέρμα μας σωστά και να λάβουμε προληπτικά μέτρα, που θα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν την ελαστικότητα του δέρματός μας στο λαιμό.Κι αν νομίζετε πως κάτι τέτοιο απαιτεί χρόνο αλλά το βασικότερο, πολλά χρήματα ή επαφή με το χειρουργικό νυστέρι. κάνετε λάθος! 

Βρήκαμε 5 tips, που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας και να σας βοηθήσουν να προλάβετε την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης στο λαιμό σας.- Περιορίστε την έκθεσή σας στον ήλιο, καθώς με αυτό τον τρόπο θα προστατεύσετε το δέρμα σας από τις ακτίνες UVA και UVB. Παράλληλα, φροντίστε να απλώνετε την αντηλιακή κρέμα προστασίας εκτός από το πρόσωπο και στο λαιμό σας.- Προσθέστε μια καλή άσκηση για το λαιμό στην καθημερινή ρουτίνα σας.

- Πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα για την καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.- Αποφύγετε το κάπνισμα ή τους χώρους όπου το δέρμα σας είναι εκτεθειμένο σε αυτό.- Να προσέχετε τη στάση του σώματός σας, έτσι ώστε το κεφάλι σας να είναι πάντοτε σε ευθεία και το πηγούνι σας ψηλά.Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη