Φτιάξε μόνη σου dry shampoo

Τα Dry Shampoos ήρθαν στη ζωή μας σαν «σανίδα σωτηρίας» για εκείνες τις ημέρες που δεν προλαβαίναμε να λουστούμε πριν από... ένα σημαντικό ραντεβού!

Στο εμπόριο θα τα βρεις σε μορφή σπρέι ή σκόνης και στόχο έχουν να απορροφήσουν τη λιπαρότητα και να κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν φρεσκολουσμένα. Επειδή όμως πολλές δεν μπορείτε να βρείτε ένα τέτοιο προϊόν, ανακαλύψαμε πως μπορούμε να το φτιάξουμε μόνες μας.

Τι θα χρειαστείς: Κακάο Παιδική πούδρα Εκτέλεση:-Απλά ανάμειξε τα δύο υλικά και δημιούργησε ένα μείγμα που να ταιριάζει στην απόχρωση των μαλλιών σου.-Η πούδρα τραβά τη λιπαρότητα και το κακάο εξαφανίζει το άσπρο χρώμα της πούδρας, οπότε ρυθμίζουμε αντίστοιχα και τις ποσότητες ανάλογα με το πόσο καφέ θέλουμε το χρώμα. Αν για παράδειγμα έχεις σκούρα ρίζα βάλε περισσότερο κακάο, αν έχεις πιο ανοιχτή πρόσθεσε περισσότερη λευκή πούδρα.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το dry shampoo σου;-Πάρε μικρή ποσότητα στα χέρια σου, τρίψε τις παλάμες μεταξύ τους ώστε να απλωθεί η πούδρα και στη συνέχεια κάνε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών.-Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα παλιό πινέλο πούδρας και πέρασε στις ρίζες το μείγμα.Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη