![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-njNPTrPWTR0KxcHRZNacLUJ44__DF91aLm2nYgRt5G14IKrA2BY9ADLs7x5PUqI506cyEW3HtX8E4ZY0bQWcZbzJ_j8CiWD2xQwXopqnVZNramhxQ-XLWOQ-NXFW7YwEXixIFLFc6n-7/s1600/xionoules.png)
Ένα εξαιρετικό κέρασμα και ιδιαίτερα οικονομικό για τους λάτρεις της καρύδας!
Υλικά:
1 ζαχαρούχο γάλα
200γρ ινδοκάρυδο + λίγο ακόμα για το τύλιγμα
2 βανίλιες άρωμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε ένα λεκανάκι όλα τα υλικά
Πλάθουμε μπαλάκια και τα βουτάμε σε ενα μπολ με ινδοκάρυδο
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 να σφίξουν ή στην κατάψυξη και τα βγάζουμε 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.
olgascuisine
Via
Υλικά:
1 ζαχαρούχο γάλα
200γρ ινδοκάρυδο + λίγο ακόμα για το τύλιγμα
2 βανίλιες άρωμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε ένα λεκανάκι όλα τα υλικά
Πλάθουμε μπαλάκια και τα βουτάμε σε ενα μπολ με ινδοκάρυδο
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 να σφίξουν ή στην κατάψυξη και τα βγάζουμε 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.
olgascuisine
Via
Tags
Slider