Η ΕΛΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2014

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, στελέχη από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασαν την ανθρωποκτονία 84χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη και...

απανθρακωμένη στις δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω στις 24 Σεπτεμβρίου 2014.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι μία 44χρονη, καθώς και δύο υπήκοοι Ρουμανίας (άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 37 ετών και οι δύο). Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρών κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ο ίδιος και διαμερίσματα του οποίου είχε παραχωρήσει-ενοικιάσει στους δράστες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κατά την έρευνα, καθώς και την εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα, δολοφόνησαν τον 84χρονο μέσα στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και απόθεσαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Σε βάρος της 44χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, ενώ αναμένεται η έκδοση αντίστοιχων ενταλμάτων και για τους δύο άλλους εμπλεκόμενους αλλοδαπούς, που διαμένουν στην αλλοδαπή.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη