ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η PORSCHE ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Μετά και την επίσημη ταυτοποίηση ότι ο οδηγός του τζιπ Porsche Cayenne, που απανθρακώθηκε στην Αττική Οδό είναι ο εκδότης της Ακρόπολης Παναγιώτης Μαυρίκος οι έρευνες στρέφονται στην...

αιτία που προκάλεσε την ανάφλεξη καθώς από τα έως τώρα στοιχεία δεν βρέθηκαν ενδείξεις για ύπαρξη εκρηκτικού ή άλλου μηχανισμού, ενώ στις κάμερες φαίνεται ότι υπήρξε διαρροή καυσίμου.

Από την νεκροτομή, οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του Παναγιώτη Μαυρίκου οφείλεται στην φωτιά που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο και δεν υπάρχουν παθολογικά ευρήματα.

Ωστόσο, όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, γίνεται ιστολογική και τοξικολογική εξέταση, για την περίπτωση που ο 42χρονος είχε καταναλώσει κάποιες ουσίες, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται σε περίπου 15 ημέρες.

Μετά και από αυτές τις εξελίξεις, σε συνδυασμό με τα στοιχεία της προανάκρισης, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οδηγούνται στο συμπέρασμα του ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη διερεύνηση που έκαναν οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, στο αυτοκίνητο και στον τόπο του τραγικού συμβάντος, δεν βρέθηκαν στοιχεία έκρηξης εκρηκτικού ή εμπρηστικού μηχανισμού και αναμένεται η έκθεση των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Επίσης, στις κάμερες φαίνεται ότι υπήρξε διαρροή καυσίμου από το αυτοκίνητο.

Για τον λόγο αυτό, θα οριστούν πραγματογνώμονες, αλλά και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, που θα εξετάσουν το όχημα για να διαπιστωθεί αν υπήρχε κάποια δολιοφθορά στα συστήματα τροφοδότησης, μηχανική βλάβη ή κάτι άλλο που προκάλεσε την ανάφλεξη.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη