ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ του γιου της Πωλίνας

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ του γιου της Πωλίνας: ΤΕΛΙΚΑ ήταν ΣΥΛΛΗΨΗ και όχι ΑΠΑΓΩΓΗ. Τι κρύβει η τραγουδίστρια; (ΒΙΝΤΕΟ) Send to Email Address:Your NameYour Email Address Email check failed, please try again Cancel Ποιες οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ με την εξαφάνιση του γιου της Πωλίνας; Δεν έχει τελειωμό το δράμα της Πωλίνας, που αφορά στη μυστηριώδη εξαφάνιση του 21χρονου γιου της, η οποία τελικά είχε αίσιο τέλος.

Ωστόσο, φωτιά στην υπόθεση βάζει το πρωτοσέλιδο-βόμβα του περιοδικού Spirto, το οποίο και δίνει νέα διάσταση στην «εξαφάνιση» του γιου της Πωλίνας.Το δημοσίευμα με τίτλο «Θρίλερ με τον γιο της Πωλίνας – Σύλληψη και όχι Απαγωγή», με αποκλειστικό ρεπορτάζ γύρω από την υπόθεση αναμένεται να αναστατώσει και πάλι την οικογένεια του 21χρονου.

Είναι σαφές, πως πίσω από την περίεργη εξαφάνιση του γιου της Πωλίνας κρύβεται κάτι, που δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το αν τα όσα ισχυρίζεται το παραπάνω δημοσίευμα είναι ήδη γνωστά στην Πωλίνα!

Η ιστορία της εξαφάνισης του γιου της Πωλίνας

Η τραγουδίστρια επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον 21χρονο Αποστόλη την παραμονή της υποτιθέμενης άφιξής του στην Ελλάδα, όταν εκείνος της γνωστοποίησε ότι την επομένη θα ταξίδευε με προορισμό την Ελλάδα.

Το απόγευμα της Κυριακής η Πωλίνα βρέθηκε στο «’Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να υποδεχτεί τον 21χρονο όμως ο ίδιος δεν αποβιβάστηκε ποτέ από την πτήση που προσγειώθηκε στην Ελλάδα περίπου στις 20:30. Η επόμενη κίνησή της ήταν να καταθέσει δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία.

Μετά από τη δήλωση εξαφάνισης η αστυνομία από την πλευρά της ενημέρωσε την Ιντερπόλ, αφού ο νεαρός βρίσκεται στο εξωτερικό και εκεί η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει δικαιοδοσία. Νιώθω ότι μπορεί να είναι μπλοκαρισμένος από το οτιδήποτε, ή τον έκλεψαν ή έχει πρόβλημα με το τράνζιτ. Θα μπορούσε να μην έχει τίποτα πάνω του, να πάρεις μία τσάντα, που έχεις μέσα λεφτά, διαβατήρια, χαρτιά και να γίνει ένα τέτοιο μπέρδεμα. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα» λέει η τραγουδίστρια η οποία ελπίζει η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος.

Τελικά, ο 21χρονος γιος της Πωλίνας επικοινώνησε μαζί της και με τις αρχές, υποστηρίζοντας πως -εκτάκτως- βρέθηκε κάπου, από όπου δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του, μη δίνοντας περαιτέρω διευκρινήσεις.

Δείτε το πρωτοσέλιδο του Spirto για την Πωλίνα και τον γιο της:

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη