7 αλήθειες για τις σχέσεις με νεότερους άντρες

Πόσο λειτουργικές είναι οι σχέσεις με νεότερους άντρες;

Για χρόνια οι άντρες είχαν το προνόμιο να δημιουργούν σχέσεις με νεότερες γυναίκες χωρίς να δέχονται αρνητική κριτική. Πλέον οι διάσημες stars έχουν ανοίξει το δρόμο και υποστηρίζουν ότι εφόσον οι γυναίκες είναι το ίδιο δυναμικές και ανεξάρτητες με τους άντρες έχουν κάθε δικαίωμα να δημιουργούν σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Όπως, άλλωστε, έχει δηλώσει και η Jennifer Lopez, οι γυναίκες που αισθάνονται και είναι σέξι και όμορφες στα 40 τους είναι φυσιολογικό να θέλουν να κάνουν σχέση με ένα νεότερο άντρα. Πόσο λειτουργικές είναι τελικά όμως οι σχέσεις με νεότερους άντρες και πόσο μπορεί να κρατήσουν; 1.Η σύγκριση: Οι γυναίκες που κάνουν σχέσεις με νεότερους άντρες κάποια στιγμή καλούνται να αντιμετωπίσουν τη σύγκριση δύναμης και ανεξαρτησίας. Οι νεότεροι άντρες αισθάνονται απειλή από την επαγγελματική καταξίωση των συντρόφων τους, την οικονομική άνεση και ανεξαρτησία με αποτέλεσμα να αισθάνονται ‘λίγοι’ και να μην έχουν αυτοπεποίθηση. Από την άλλη οι γυναίκες συχνά κουράζονται από την έλλειψη πρωτοβουλιών και δυναμισμού που επιδεικνύουν οι νεότεροι σύντροφοί τους. 2. Διασκέδαση: Ένα από τα θετικά των σχέσεων

με νεότερους άντρες είναι πως ακόμα βρίσκονται σε μια περίοδο της ζωής τους που θέλουν να διασκεδάσουν, να ανακαλύψουν και να βιώσουν νέες εμπειρίες, να είναι δημιουργικοί. Όλα αυτά τα μοιράζονται με την μεγαλύτερη σύντροφό τους και κυρίως θυσιάζουν την ΄γκρίνια’ για να περάσουν καλά. 3.Παρέες: Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους νεότερους άντρες είναι πως δύσκολα μπορούν να ενσωματωθούν στις παρέες των συντρόφων τους. Έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα και εμπειρίες και πολλές φορές είναι δύσκολο να μοιραστούν με τις συντρόφους τους τις φιλίες και τις κοινές εξόδους. 4. Κριτική: Πολλές γυναίκες που επιλέγουν νεότερους άντρες θα έλεγαν πως οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας είναι πιο εύκολες αφού οι νεότεροι άντρες σπάνια κριτικάρουν τις επιλογές τους, ενώ εύκολα δέχονται τις απόψεις τους και διοχετεύουν την ενέργειά τους στη διασκέδαση και όχι στους καυγάδες. 5.Ωριμότητα: Είναι πιθανό παρά τη διαφορά ηλικίας οι δύο σύντροφοι να είναι το ίδιο ώριμοι, να έχουν τα ίδια όνειρα και φιλοδοξίες για τη σχέση τους. Η ηλικία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απλά ένας αριθμός. 6. Ανωριμότητα: Οι γυναίκες πολλές φορές δεν παίρνουν αυτά που θέλουν από μια σχέση με νεότερο άντρα. 'Γυρνάνε πίσω' πολλά χρόνια και βρίσκουν τον εαυτό τους να αντιμετωπίζει καταστάσεις που έχουν βιώσει σε παλαιότερες σχέσεις τους. 7.Η ηλικία είναι σχετική: Η κάθε σχέση είναι διαφορετική και ο κάθε άνθρωπος- ανεξάρτητα από την ηλικία του- μπορεί να ταιριάζει ή όχι με τον σύντροφο που επιλέγει. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα γάμων που πέτυχαν παρά τη διαφορά ηλικίας αλλά και αυτών που χάλασαν εξαιτίας της διαφοράς.

filenades

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη