24 παγκόσμιες αλήθειες για τα παιδιά! …Όσοι είστε γονείς θα συμφωνήσετε απόλυτα !!!

Αν νομίζατε πως μόνο σε εσάς συμβαίνουν όλα τα ευτράπελα, στραβά και ανάποδα με το παιδί σας.

Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε πως το παιδί σας είναι μοναδικό σε ό,τι κάνει –παράξενο και μη… Αν θεωρούσατε πως μόνοι εσείς ανοίγετε το στόμα σας σε κάθε μπουκιά που δίνετε στο μωρό…

Μάθετε πως όλα αυτά (και τα παρακάτω) είναι παγκόσμιες, καθολικές αλήθειες που συμβαίνουν σε όόόόολους τους γονείς (και νιώστε λίγο καλύτερα!).

Είναι αδύνατο να ταΐσεις ένα μωρό χωρίς να ανοίξεις και εσύ το στόμα σου! Το παιδί θα θέλει πάντα να κάνει «τσίσα» ένα λεπτό αφού του έχετε βάλει το καλσόν και το κορμάκι Ή μόλις το έχετε δέσει στο κάθισμα του αυτοκινήτου για την ακρίβεια, τα παιδιά θέλουν να κάνουν «τσίσα» πάντα τις χειρότερες στιγμές)

Και θα χρειαστεί να αλλάξετε πάνα στο μωρό ακριβώς τη στιγμή που θα σας σερβίρουν το φαγητό στο εστιατόριο! Αν πάτε στο μπάνιο, το παιδί θα επιλέξει την συγκεκριμένη στιγμή για να σας πει ή ζητήσει κάτι Αν σκεφτείτε ότι τα παιδιά έχουν καιρό να αρρωστήσουν, θα αρρωστήσουν την ίδια μέρα και -μαντέψτε;- την επόμενη θα αρρωστήσετε και εσείς!)

Θα υπάρξει μέρα που επιστρέφοντας από την βόλτα, θα ανακαλύψετε ότι -ώρες πριν- είχατε φορέσει τα παπούτσια του παιδιού ανάποδα Το μωρό θα ξυπνήσει από τον μεσημεριανό ύπνο ακριβώς τη στιγμή που ο σύντροφός σας και εσείς έχετε ξεκινήσει την «προθέρμανση»! πώς καταφέρνουν οι άνθρωποι να κάνουν δεύτερο παιδί παραμένει μυστήριο)

Όσο πιο καινούργιο είναι το ρούχο που φοράτε τόσο πιθανότερο είναι το παιδί να κάνει εμετό πάνω του Θα πείτε κάθε πιθανό μαμαδίστικο κλισέ –και θα το εννοείτε! Αν το παιδί κοιμηθεί 5 λεπτά πριν φτάσετε στο σπίτι, μετά δεν θα κοιμάται όλο το βράδυ Όσο δύσκολα κι αν είναι τα 2χρονα, τα 3χρονα είναι χειρότερα υπομονή να πάει 4!)

Όλα τα φανταστικά πράγματα που το παιδί κάνει μπροστά σας, ντρέπεται να τα κάνει μπροστά σε άλλους Τα μωρά θα βρίσκουν πάντα ό,τι χειρότερο υπάρχει στο πάτωμα… και θα το βάζουν στο στόμα τους! Την στιγμή που θα σηκώσετε το τηλέφωνο για να μιλήσετε, το παιδί θα πάθει υστερία Εννοείται ότι ενώ δεν ξυπνά με τίποτα τις ημέρες που βιάζεστε ξυπνά από τα χαράματα τα Σαββατοκύριακα! Το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού είναι αυτό για το οποίο έχετε δώσει τα λιγότερα χρήματα ή απλά η συσκευασία του)

Ό,τι κι αν έχετε μαγειρέψει για το παιδί, τη στιγμή που θα το σερβίρετε θα ζητήσει κάτι άλλο Κάθε φορά που το παιδί θα κάνει κάτι που θα σας φανεί ιδιοφυές, την επόμενη στιγμή θα κάνει κάτι που θα σας φανεί ανησυχητικό για την νοημοσύνη του Κάθε φορά που πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ αποφεύγετε μαεστρικά τους διαδρόμους με τις σοκολάτες, τα πατατάκια και τα παιχνίδια Την στιγμή που θα πάτε να πετάξετε κάτι, με το οποίο το παιδί έχει να ασχοληθεί εδώ και μήνες, θα το ζητήσει κλαίγοντας πίσω Όταν θα τους ζητήσετε να βγουν φωτογραφία, τα παιδιά θα γυρίσουν αλλού το κεφάλι ακριβώς την στιγμή που θα την βγάζετε! Αν βρίσετε μπροστά στο παιδί, θα επαναλαμβάνει αυτό που είπατε για μέρες μπροστά στην δασκάλα του, στην πεθερά σας και στον παππά της εκκλησίας αλλά την επόμενη φορά θα σας κάνει εκείνο παρατήρηση για την «κακιά λέξη» που είπατε! Κοινώς… δεν τους ξεφεύγεις με τίποτα!

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη