18 γεγονότα του πλανήτη που σίγουρα δεν γνωρίζεις - Τι μαθαίνει κανείς...

Νομίζατε ότι ξέρετε τα πάντα για το τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω σας;

Παρακάτω θα μάθετε μερικά πράγματα που θα εκπλαγείτε . Ο πλανήτης μας προσφέρει μεγάλα και όμορφα πράγματα και μας εκπλήσσει κάθε μέρα Οι κροκόδειλοι του Νείλου μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους για περισσότερες από δύο ώρες κάτω από το νερό Ανά πάσα στιγμή τα σύννεφα μπορούν να καλύψουν περίπου το 60% της Γης. Το σκαθάρι ρινόκερος μπορεί να φτάσει σε μέγεθος ενός ανθρώπινου χεριού μέχρι την ενηλικίωσή του. Οι πίθηκοι γελούν όταν γαργαλιούνται Το μεγαλύτερο κύμα σερφ έχει φτάσει σε μέγεθος ίσο με 10 ορόφους. Η ακοή είναι η ταχύτερη ανθρώπινη αίσθηση. Επειδή ο άξονας περιστροφής της Γης είχε επιβραδυνθεί κατά το χρόνο των δεινοσαύρων, η ημέρα είχε 23 ώρες. Τα μεγαλύτερα μήλα ζυγίζουν όσο ένα ποτήρι γάλα. Για να μαγειρέψουμε ένα αυγό στο πεζοδρόμιο, θα πρέπει η θερμοκρασία του εδάφους να είναι περίπου 158 βαθμούς. 58 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο.

Τα περισσότερα γέλια σε τηλεοπτικές σειρές καταγράφηκαν στη δεκαετία του '50. Η πρώτη παράδοση πίτσας έγινε το 1889. Η Ανταρκτική είναι η μόνη ήπειρος όπου το καλαμπόκι φυτρώνει. Ο οργασμός σε ένα γουρούνι διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Όταν η ανδρική μέλισσα έχει οργασμό, οι όρχεις της εκρήγνυνται και πεθάνουν.

Πολλοί ηγέτες των Viking ήταν "θαμμένοι" στο πλοίο τους.

Η καλύτερη στιγμή για να έναν υπνάκο είναι μεταξύ 13:00 και 14:30. Αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία του σώματός είναι χαμηλή.

Οι μέδουσες δεν είναι ψάρια.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη