Πανάδες! Απαλλαγείτε φυσικά χρησιμοποιώντας φρούτα ή λαχανικά!

                              
Αν στο πρόσωπό σας έχουν εμφανιστεί πανάδες, εφαρμόστε δύο φορές την εβδομάδα την παρακάτω μάσκα και θα βοηθήστε το πρόσωπό σας να απαλλαγεί από αυτές με φυσικό τρόπο.

Peeling λεύκανσης Δύο φορές την εβδομάδα κάνετε φυσικό peeling προσώπου ανακατεύοντας μία κουτάλια ζάχαρη με λίγο χυμό λεμονιού. Στην συνέχεια ξεπλένεστε με νερό. 

Μάσκα λεύκανσης με καρότο Ανακατεύετε ένα μικρό τριμμένο καρότο με μία κουταλιά χυμό πορτοκαλιού και ένα κρόκο αυγού και τα τοποθετείτε στο πρόσωπό σας. Αφήνετε την μάσκα για είκοσι λεπτά και ξεπλένετε με χλιαρό νερό .Μάσκα λεύκανσης με χυμό λεμονιού Ανακατεύετε δύο κουταλιές γιαούρτι με μία κουταλιά χυμό λεμονιού, και τα τοποθετείτε στο πρόσωπό σας, τα αφήνετε για είκοσι λεπτά και ξεπλένεστε με χλιαρό νερό. 

Μάσκα λεύκανσης με φράουλες Ανακατεύετε σε ένα μπολάκι τέσσερις λιωμένες φράουλες, ένα κουταλάκι της σούπας λεμονιού, ένα κουταλάκι της σούπας αβοκάντο λιωμένο και μισό κουταλάκι της σούπας χυμό πορτοκαλιού. Απλώνετε το περιεχόμενο στο πρόσωπό σας και το αφήνετε για μισή ώρα περίπου και ξεπλένεστε με χλιαρό νερό. 

Μην ξεχνάτε να ζητάτε τη γνώμη του γιατρού σας για οποιαδήποτε εφαρμογή φυσικής μάσκας ή peeling.

press-gr.blogspot.gr

Thermo-portal.gr
             -->
Νεότερη Παλαιότερη