Παιδικές απόψεις

αυτο θα πει άποψη...

Περπατούσε ο Αριστοφάνης και βλέπει τον Σοφοκλή, τον Ευριπίδη και τον Αισχύλο, και τους λέει: Καλά ....., είστε τραγικοί. Μαμά, ένα περιστέρι.... Δώσε λίγο ψωμί... Φάτο χωρίς ψωμί!!! Εσείς που βγάλατε την κόρη σας Χάιδω, βρείτε μια καλή δικαιολογία και πείτε μου, αλλιώς....

θα σας καταγγείλω στο χαμόγελο του παιδιού! Όλο αγωνία η μαμά του Αντωνάκη: Τι έγινε ματάκια μου; Πως πήγε η πρώτη μέρα στο σχολείο; Πρώτη; Εννοείς ότι θα πάω και αύριο; Tα Χριστούγεννα που θα πέσει το φλουρί... το Πάσχα ποιο αυγό δεν θα σπάσει... των Φώτων ποιος θα πιάσει το σταυρό... αυτό δεν είναι θρησκεία .... το "πάμε στοίχημα" είναι......!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιε μου, κάποιο πουλάκι μου είπε ότι παίρνεις ναρκωτικά... Πας καλά ρε πατέρα; ΕΣΥ μιλάς με τα πουλάκια, ΕΓΩ παίρνω τα ναρκωτικά; Οι Ιάπωνες δεν πάνε φαντάροι. Πάνε νίντζα. Μακάρι ο Νώε να είχε ξεχάσει το ζευγάρι με τα κουνούπια!! Όταν βαριέμαι, βάζω χαρτάκια στα παρμπρίζ ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων που γράφω "Συγνώμη που σας το χτύπησα" Μάνα το έχεις ξεφτιλίσει με τα τούρκικα.. Θα ξηλώσω τον

αποκωδικοποιητή .. Cesaretin varsa kafan? k?racak Καλά ρε μάνα μια κουβέντα είπα. Μόλις μου έστειλε η άλλη μήνυμα. Τη κανις?? πος ήσαι?? πώτε θα τα πούμαι??

Όταν τελειώσεις τη Α' δημοτικού της είπα

& παρεξηγήθηκε...!! Έκανα το μαγαπάει δεν μαγαπάει με μια μαργαρίτα. Βγήκε ότι με αγαπάει και περισσεύει και ένα. Πώς είσαι σήμερα;; Χάλια. Όχι εμφανισιακά ρε!!! Στον ΟΤΕ ορκίζονται σ'οτι έχουν σταθερό Εδώ η γιαγιά μου λέει ότι θα κάνει ρεγιούνιον με τα παιδιά από το δημοτικό.

Και ποιος θα το οργανώσει ρε γιαγιά, το Silver Alert; Οι γυναίκες έχουν φοβερές αντοχές.

Ποιος άντρας θα μπορούσε να αντέξει έξι ώρες πάνω σε 12 ποντα και να τον "κόβει"και το στρινγκ??? EEEE???

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη