Ο ...μαγικός χυμός για το ροχαλητό

Ο ύπνος είναι μία από τις βασικότερες λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να... κοιμόμαστε καλά το βράδυ. Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να τα χαλάσει όλα και να μην μας αφήσει να κοιμηθούμε. Και τι είναι αυτό; Το ροχαλητό του ανθρώπου που κοιμάται δίπλα μας.

Ένα από τα πράγματα που συμβάλλει στο ροχαλητό είναι η υπερβολική έκκριση βλέννας από τους βλεννογόνους αδένες. Εάν μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα της βλέννας που συσσωρεύεται στο λαιμό και την ρινική οδό, θα απελευθερώσετε τους αεραγωγούς και ίσως καταφέρετε να μειώσετε ή και να εξαλείψετε το ροχαλητό εντελώς. Υπάρχει όμως και ένας πολύ εύκολος τρόπος για να εξαλείψετε το ροχαλητό. Ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onmed.gr, πρόκειται για ένα φυσικό χυμό που θα σας κάνει να απαλλαγείτε από την ενοχλητική λειτουργία του οργανισμού: Υλικά:

2 μήλα

2 καρότα

χυμό από το 1/4 ενός λεμονιού

2 εκατοστά από ρίζα τζίντζερ (τριμμένο)

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι βιολογικής καλλιέργειας. Και να πίνετε τον χυμό, πρέπει να αποφεύγεται και την κατανάλωση προϊόντων που επιδεινώνουν την κατάσταση. Αυτά είναι:

Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Υπερβολική κατανάλωση σοκολάτας

Υπερβολική κατανάλωση τηγανητών τροφών

Κατανάλωση τροφίμων που είναι πολύ αλευρωμένα

Υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών Με την εξάλειψη αυτών των τροφών/συνηθειών ή τουλάχιστον τον περιορισμό τους όσο το δυνατόν περισσότερο, και αν πίνετε φρέσκους χυμούς που περιέχουν φυσικά, βιολογικά υλικά, θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε μειωμένη έκκριση βλέννας που περιορίζει τους αεραγωγούς σας, και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το ροχαλητό σας, δίνοντας στον/στην σύντροφό σας τον καλό ύπνο τη νύχτα που τους αξίζει. tragiko.net

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη