Τι αποκαλύπτει το πρόσωπο για την υγεία σας

Η μοναδική ευφυΐα του σώματος προειδοποιεί όταν

ένα όργανο νοσεί... Όμως, η ανεπάρκεια στην κατανόηση αυτής της γλώσσας καθιστά δύσκολη την αποκρυπτογράφηση των σημάτων. Ωστόσο, στην ανατολική ιατρική ο γιατρός διαβάζει ό, τι είναι γραμμένο στο πρόσωπο, στη γλώσσα, στα μάτια, στο δέρμα και στον σφυγμό. Για παράδειγμα, σημάδια εξάντλησης μπορεί να είναι χαραγμένα στο πρόσωπό σας και εσείς να μην το αντιληφθήκατε.

Η οπτική διάγνωση είναι ένα αρχαίο εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους παραδοσιακούς θεραπευτές για να ανακαλύψουν τη δύναμη και την αδυναμία, και την υγεία (ή την έλλειψη της υγείας) μέσα στο σώμα. Μόλις καταστεί αντιληπτό τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό του σώματος, τότε μπορεί να διαγνωσθεί μία ασθένεια ή να αποτραπεί μια ασθένεια από την εκδήλωσή της. Η συνειδητοποίηση του σώματός σας είναι το κλειδί για να ελέγξετε τη διατροφή σας και τον τρόπο ζωής σας για να σφύζετε από υγεία. Στην εν λόγω διάγνωση κάθε όργανο παρατηρείται σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Αυτή η ενέργεια, που ονομάζεται ki (ιαπωνικά), chi (κινέζικα) ή prana (ινδικά), περνά μέσα από οδούς του σώματος που ονομάζονται μεσημβρινοί και συνδέονται με κάθε όργανο: το συκώτι, τη χοληδόχο κύστη, την καρδιά, το λεπτό έντερο, το στομάχι, τη σπλήνα/πάγκρεας, τον πνεύμονα, το παχύ έντερο, το νεφρό και την ουροδόχο κύστη. Το πρόσωπό σας λοιπόν είναι ο καθρέφτης των μεγαλύτερων εσωτερικών συστημάτων του σώματός σας. Σύμφωνα λοιπόν με τη διάγνωση αυτή κάθε περιοχή του προσώπου σας φανερώνει ένα αντίστοιχο όργανο και πώς αυτό λειτουργεί στο σώμα. Ειδικότερα:

Το στόμα είναι η είσοδος για το πεπτικό σύστημα. Η μύτη είναι η είσοδος για το αναπνευστικό σύστημα. Τα μάτια συνδέονται με το οπτικό νεύρο, τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα. Τα αυτιά είναι το ακουστικό σύστημα.

Πώς αυτό φαίνεται στο πρόσωπό σας

Τα μάγουλά σας αντιπροσωπεύουν τους πνεύμονες και την κατάστασή τους. Η άκρη της μύτης είναι η καρδιά. Τα ρουθούνια αντιπροσωπεύουν τους βρόγχους των πνευμόνων. Το μεσαίο τμήμα της μύτης είναι το στομάχι. Το άνω μέρος της μύτης είναι το πάγκρεας. Κάτω από τα μάτια αντανακλώνται τα νεφρά. Ανάμεσα στα φρύδια αποκαλύπτεται η κατάσταση του ήπατος. Οι κρόταφοί σας αντανακλούν τη σπλήνα σας. Το μέτωπό σας αντιπροσωπεύει το λεπτό έντερο. Το άνω μέτωπο δείχνει την ουροδόχο κύστη. Τα αυτιά αντανακλούν τη λειτουργία των νεφρών. Το στόμα σας αντανακλά την κατάσταση ολόκληρου του πεπτικού συστήματός σας. Γύρω από το στόμα αποκαλύπτεται η κατάσταση των γεννητικών οργάνων σας.

Αποκρυπτογραφήστε την προσωπική σας υγεία

Οι λοιμώξεις ούλων και δοντιών σχετίζονται με την κατάσταση των εντέρων σας. Οι λοιμώξεις αυτές αντιμετωπίζονται με τη βελτίωση της διατροφής σας. Η μεγάλη βολβώδης μύτη δείχνει την καταπόνηση της καρδιάς κατά την απόφραξη των αρτηριών. Το πρήξιμο κάτω από τα μάτια αντανακλά την αδυναμία των νεφρών να λειτουργήσουν σωστά, αλλά και την κατακράτηση υγρών εξαιτίας της μεγάλης κατανάλωσης αλατιού και λιπαρών τροφίμων.

Οι κλασικές γραμμές ανάμεσα στα φρύδια δείχνουν την υπερεργασία του συκωτιού, ώστε να συμβαδίσει με τον τρόπο ζωής σας. Το κιτρίνισμα του λευκού των ματιών σας υποδεικνύει ηπατική ανεπάρκεια, ίκτερο.

Τελικά, η κατάσταση της υγείας σου είναι εκεί, κάθε πρωί, μπροστά στα μάτια σου. Το πρόσωπό σου ποτέ δεν λέει ψέματα. Σύμφωνα με την οπτική διάγνωση κάθε κηλίδα, κάθε ελιά, κάθε αποχρωματισμός ενέχουν ένα βαθύτερο νόημα. Δώσε προσοχή, παρακολούθησε και άκουσε το σώμα σου, και αυτό θα σου γνωστοποιήσει την κατάσταση της υγείας σου και τις αλλαγές από μέρα σε μέρα.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη