ΣΤ. ΠΑΠΠΑΣ : ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ!

Αν υπάρχει κάποιος που προωθεί τα συμφέροντα των χαμηλών εισοδηματικών τάξεων είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Και τα προωθεί στο επίπεδο της Αμερικής, στο επίπεδο της Ευρώπης, σε...

διεθνές επίπεδο. Δεν το βλέπετε;» επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Mega απευθυνόμενος στους συνομιλητές του. Όχι» απάντησε ο δημοσιογράφος. Άμα δεν το βλέπετε δεν φταίω εγώ» ανταπάντησε ο κ. Παππάς. Δεν ειναι ορατό ακόμη τουλάχιστον» δικαιολογήθηκε ο δημοσιογράφος του Mega. Καλά σοβαρολογείτε; Δεν είναι ορατό;» συνέχισε ο Στέλιος Παππάς. Βελτίωσε πουθενά τη ζωή του ανθρώπου;» ρώτησε ο δημοσιογράφος. Συγγνώμη δεν βλέπετε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να μην περάσει το νεοφιλελεύθερο μοντέλο; Δεν είναι θέμα ότι προσπαθεί;» υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Παππάς.

Βελτίωσε την ζωή των ανθρώπων;» επέμεινε στο ερώτημα ο δημοσιογράφος. Είναι άλλο το ζήτημα αν τα καταφέρνει ή όχι» απάντησε ο Στέλιος Παππάς αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Δεν αμφισβήτησα τις προσπάθειες. Το αποτέλεσμα αμφισβητώ» είπε ο δημοσιογράφος. Το αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου είναι σαφές. Το περιβάλλον στην ΕΕ έχει αλλάξει σημαντικότατα με δικές μας προσπάθειες. Εμείς ηγούμαστε της αλλαγής στην Ευρώπη. Αν δεν το βλέπετε αυτό αφορά και την δική σας οπτική γωνία» επιχειρηματολόγησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Συγγνώμη, στην καθημερινή ζωή των πολιτών βλέπετε να έχει αλλάξει κάτι;» ήταν το ερώτημα του δημοσιογράφου. Συγγνώμη, μην αλλάζετε κουβέντα», τόνισε ο Στέλιος Παππάς και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε να μου λέτε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν και σημάδια σημαντικής σταθεροποίησης της οικονομίας». Νωρίτερα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πατέρας του υπουργού Επικρατείας σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχει μια σταθερή πολιτική για να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης να προχωρήσει στην διευθέτηση του χρέους ώστε να μπούμε στην ανάκαμψη.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη