ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ίσως πρόκειται για την πιο συγκλονιστική φωτό των τελευταίων ετών. Οι άτυχοι γονείς έχασαν τον 7χρονο γιο τους μέσα σε ένα 24ωρο. Και δεν θέλουν να ζήσουν κι άλλοι γονείς το ίδιο...

Γι’ αυτό αποφάσισαν να ανεβάσουν τη φωτογραφία από τις τελευταίες στιγμές του γιου τους ώστε να ευαισθητοποιήσουν άλλους γονείς και να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά της μηνιγγίτιδας. Μια συγκλονιστική εικόνα. Και μια σπαρακτική ιστορία πίσω της. Η ιστορία του 7χρονου Μέισον. Η Κλαιρ και Μαρκ Τίμινς είδαν τον γιο τους να σβήνει μέσα σε λίγες ώρες χτυπημένος από τη μηνιγγίτιδα. Αποφάσισαν, χρόνια μετά το θάνατό του, να πάρουν μέρος σε μια καμπάνια ευαισθητοποίησαν. Και αποφάσισαν να σοκάρουν για να καταλάβουν όλοι τον κίνδυνο.

Ήταν το 2013 όταν ο Μέισον είπε στη μητέρα του ότι δεν αισθανόταν καλά. Μια μέρα μετά, έχασε τη μάχη με τη μηνιγγίτιδα. Ο μικρός δεν είχε το κόκκινο εξάνθημα που συνήθως συνδέεται με τη μηνιγγίτιδα. Είχε κάνει το εμβόλιο κατά της ιογενούς μηνιγγίτιδας, αλλά προσβλήθηκε βακτηριδιακή μορφή της νόσου. Είναι σοκαριστικό αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε τον κόσμο να ακούσει» λέει η Κλαιρ Τίμινς. Ήδη στη Βρετανία υπάρχει ειδική αίτηση που καλεί την κυβέρνηση της Βρετανίας να εμβολιάσει για μηνιγγίτιδα όλα τα παιδιά. Την έχουν ήδη υπογράψει 600.000 άνθρωποι. Ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής δυο μέρες μετά το θάνατο ενός δίχρονου κοριτσιού, της Φάι Μπέρντετ και την σπαρακτική έκκληση των γονιών της για εμβολιασμό των παιδιών.

Πηγή: Daily Mail

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη