Αμολήθηκαν οι δαίμονες αλλά δεν προφταίνουν να πειράξουν την ΕΛΛΑΔΑ.

Στο χέρι μας είναι την γενική απεργία να την κάνουμε όχι μια άλλη γιορτή ¨δημοκρατίας των χρόνων της ρημαγμένης μεταπολίτευσης¨ αλλά μια γιορτή αναστροφή της Δημοκρατίας προς τις ιστορικές Ελληνικές ρίζες της. Η απεργία είναι δικαίωμα αλλά και υπόσχεση ότι κάτι σωστό για το κοινωνικό σύνολο και την Δημοκρατία θα βγει από αυτό.

Η απεργία είναι το έσχατο όπλο γιατί κάποιες κοινωνικές ομάδες ταλαιπωρούνται εξ αιτίας αυτής. Για αυτό τον λόγο η απεργία δεν είναι παρέλαση και καρναβάλι υψηλά αμειβόμενων εργατοπατέρων. Πριν 5 και χρόνους οι ξεβολεμένοι λόγω της μνημονιακής καταιγίδας αλλά καθόλου συνειδητοποιημένοι χαρακτηρίστηκαν ως αγανακτισμένοι και έφαγαν τα καπνογόνα με την σέσουλα. Η τραγωδία της Marfin τους μετέτρεψε σε φοβισμένους και σε συμβιβασμένους ώστε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να βρεθούν σωτήριες πολιτικές λύσεις. Αντί να βρεθούν λύσεις εφευρέθηκαν ψέματα , δολιότητες και μεθοδευμένα αδιέξοδα.

Σήμερα οι πρώην αγανακτισμένοι αισθάνονται ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ. Λίγο αργά φυσικά για ένα λαό που θέλει να χαρακτηρίζεται ως ξύπνιος παρ όλα αυτά όμως έζησε μια πρωτόγνωρη κατά εξακολούθηση εξαπάτηση και απιστία σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας του. Οι ξένοι προς τα καθ ημάς δαίμονες αμολήθηκαν και πλέον τρέχουν κατά μήκος όλης της επικράτειας γιατί τους δώσαμε πνευματικά και πολιτικά δικαιώματα. Παρέμβαση Bloomberg – Μην αφήσετε τις ελληνικές συντάξεις να απειλήσουν την σταθερότητα του ευρώ Παρέμβαση Bloomberg στη διαπραγμάτευση Ελλάδας – δανειστών για το ασφαλιστικό – Ζητά ευελιξία και να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος Παρέμβαση με φόντο τη διαπραγμάτευση ελληνικής κυβέρνησης – δανειστών για το ασφαλιστικό πραγματοποιεί η συντακτική ομάδα του Bloomberg. Όπως τονίζει το δημοσίευμα, καμία πλευρά δεν πρέπει να επιτρέψει η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού να απειλήσει το ευρώ.¨ http://www.bankingnews.gr/02/02/2016 Αδιέξοδο: Όχι των δανειστών στο σχέδιο Κατρούγκαλου για αυξήσεις εισφορών¨ http://www.iefimerida.gr/news/ Οι δαίμονες αφού ρήμαξαν και υποθήκευσαν τις ζωές μας ήρθε η ώρα να μας δώσουν και το τελειωτικό κτύπημα με δύο στρατηγικά εργαλεία σε συντονισμένη δράση. Την Γεωπολιτική -ιστορική λύσσα των Τούρκων εναντίων μας.

ΚΑΙ Το μείζον κατασκευασθέν ζήτημα του Προσφυγικού που μπορεί να είναι ο δούρειος ίππος για εισαγωγή τζιχαντιστικής βίας στην Ελλάδα ,ώστε να εκβιάζεται καλύτερα αυτή. Τι λέτε θα φάνε οι δαίμονες ; Δεν θα φάνε οι αθεόφοβοι γιατί θα γυρίσουν εσπευσμένα στις σκοτεινές πατρίδες τους να σώσουν τις τοκογλυφικές αποταμιεύσεις από το μεγάλο Παγκόσμιο Οικονομικό ΜΠΑΜ που έρχεται σε λίγο. Ο Ρώσος υφυπουργός Οικονομικών Maxim Oreshkin προβλέπει την κατάρρευση της αγοράς των ΗΠΑ, «ανώμαλη προσγείωση» της κινεζικής οικονομίας και μια μακρά περίοδο προσαρμογής για τις χώρες εξαγωγής πετρελαίου στην νέα οικονομική πραγματικότητα.

Σε μια συνέντευξη στην Kommersant dengi, ο Oreshkin δήλωσε ότι η οικονομία των ΗΠΑ θα υπερθερμανθεί σε περίπτωση που το επίπεδο του ανοίγματος νέων θέσεων εργασίας παραμένει στο τρέχον επίπεδο…¨ http://www.pravdareport.com/business/finance/01-02-2016 Θα αποδειχτεί αργά ή γρήγορα ότι οι τοκογλύφοι έκαναν μια τρύπα στο νερό εδώ στην Ελλάδα και αντί για κέρδος δεν θα έχουν μόνο χασούρα αλλά και ενεργειακή παγωνιά από το κλείσιμο της ρωσικής στρόφιγγας και λίγο αργότερα θα ζεσταθούν με πυρηνική φωτιά. Αφού ήθελαν οι δαίμονες να παίξουν με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην Ελλάδα ήρθε η στιγμή του πνευματικού νόμου να μάθουν και από Ανορθόδοξο Πόλεμο. Σε εμάς εναπόκειται μόλις αρχίσουν να φεύγουν τα τοκογλυφικά και άλλα δαιμόνια από την Ελλάδα να βάλουμε στην καρδιά μας αυτό που αργήσαμε να κάνουμε. Να βάλουμε τον ΧΡΙΣΤΟ στα σπίτια και τις ζωές μας. ΝΑ ανεβάσουμε τον ΧΡΙΣΤΟ στα τρακτέρ μας και να πάμε να οργώσουμε με τον τίμιο και μη επιδοτούμενο ιδρώτα την αγιοποτισμένη Ελληνική ΓΗ για να θρέψει τα παιδιά μας στις δύσκολες μέρες του Μεγάλου Παγκόσμιου Πολεμικού Κακού. Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη