![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2-jU7mfeVuKeMx4My_8TvY-cmDL96PLilXP2uc16j5d9UvJU01jbWm72v-KPy3OYRmNKMfAuhlM4pjwLn0KJZYcuzZRvZVe4LG5hsT-cae4n3Fhv7bGMpYF7r4B4aSFMgk6QAetUjwIjR/s320/tromaktiko2969.jpg)
Προτιμάμε τα φασολάκια που έχουν...
έντονο πράσινο χρώμα, ζωηρό.
Αποφεύγουμε όσα έχουν κηλίδες, σημάδια ή είναι κιτρινισμένα.
Διαλέγουμε όσα είναι σφριγηλά.
Όταν τα λυγίζουμε, πρέπει να σπάνε και όχι να κόβονται· αυτό είναι σημάδι πως η επιδερμίδα τους έχει ικανοποιητική υγρασία και δεν έχουν ξεραθεί τα σπέρματα.
Πηγή
Via
Via
Tags
Slider