ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ 3,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

ΘΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στην εξόφληση των προστίμων που του καταλογίστηκαν ύψους 3,5 εκατ. περίπου ευρώ προχώρησε σήμερα Τρίτη ο πρώην συνεργάτης του...

Αντώνη Σαμαράς, Σταύρος Παπασταύρος, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει στην άσκηση όλων των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία ενδίκων ενεργειών για να ακυρωθεί το σχετικό πρόστιμο. Ολη η δήλωση του Σταύρου Παπασταύρου

Προχώρησα σήμερα, για λόγους συμμόρφωσης στις διατάξεις που προβλέπουν την καταβολή ταμειακά βεβαιωμένων ποσών, στην εξόφληση των προστίμων που μου καταλογίσθηκαν άδικα για τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο δεν ήμουν δικαιούχος.

Με βάση ένα κατασκευασμένο «στοιχείο», αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης, επιχειρήθηκε η προσωπική και επαγγελματική μου διαπόμπευση. Η καταβολή έγινε μέσω δανείου που αναγκάστηκα να πάρω από τον πραγματικό δικαιούχο του λογαριασμού καθώς προσωπικά ουδέποτε απέκτησα ούτε και διαθέτω τέτοιο ποσό.

Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν αποδέχομαι τον υπό κρίση καταλογισμό. Προχωρώ στην άσκηση όλων των προβλεπομένων από τη νομοθεσία ενδίκων ενεργειών, προκειμένου να διαγνωστεί από τις δικαστικές αρχές η σε βάρος μου αδικία και να ακυρωθεί το σχετικό πρόστιμο. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος αυτής, της επώδυνης για εμένα, διαδικασίας θα δικαιωθώ.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη