Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση Τσίπρα φέρνει αντιλαϊκά μέτρα

Μακράς διαρκείας η συνάντηση του με τον Πρωθυππουργό στο Μαξίμου. Σε δυναμικές κινητοποιήσεις καλεί τον λαό ο ΓΓ του ΚΚΕ Μακράς διαρκείας, αφού κράτησε περίπου δύο ώρες, ήταν η συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον

Πρωθυπουργό, ο Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν όλο το φάσμα των θεμάτων που απασχολούν την εσωτερική, αλλά και την διεθνή επικαιρότητα και κυρίως την γειτονιά μας, ενώ βασικό θέμα της συζήτησης τους αποτέλεσε η μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό.

Σε δηλώσεις του, εξερχόμενος του Μαξίμου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, είπε ότι ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρωθυπουργό, στον οποίο ανέπτυξε τις θέσεις του ΚΚΕ. Ο Γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τον λαό σε δυναμικές κινητοποιήσεις ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα, ενώ ερωτώμενος για την πιθανότητα συναίνεσης με την Κυβέρνηση, έστω σε περιορισμένο πεδίο, από πλευράς ΚΚΕ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι το κόμμα δεν μπορεί να συναινέσει σε αντιλαϊκά μέτρα και πολιτικές, όπως αυτά που φέρνει η υλοποίηση από την Κυβέρνηση Τσίπρα του τρίτου μνημονίου. Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε θερμό κλίμα. Τον Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχθηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στο κατώφλι του Μαξίμου, όπου είχαν θερμή χειραψία. Αίσθηση προκάλεσε πάντως η απόφαση του Δημήτρη Κουτσούμπα να φορέσει γραβάτα για αυτήν του την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη