Ποια ΖΩΔΙΑ θέλουν ΓΑΜΟ και ποια όχι…!

Πες το ναι κι' όλα θα έρθουν...

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τα ζώδια που δεν σας αρέσει να είστε μόνοι σας και έχετε έντονη ανάγκη να συνυπάρχετε με κάποιον άλλο. Παρόλο που φαίνεστε εξωτερικά αυθόρμητοι και τολμηροί, μέσα σας είστε αρκετά ρομαντικοί και λαχταράτε να συναντήσετε τον ιδανικό για σάς σύντροφο.

Χρειάζεστε μια σχέση αρμονική, και ήρεμη. Θέλετε να σας λατρεύουν και να νιώθετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε τη σκέψη και τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Όσο «άτακτοι» είστε στην νεαρή σας ηλικία, τόσο συνετοί γίνεστε όταν έρχεται η ώρα να επιλέξετε ένα σύντροφο για γάμο. Θα πρέπει να προσέξετε την αφοπλιστική σας ειλικρίνεια και να γίνετε πιο ευέλικτοι, προκειμένου να πετύχετε στο γάμο σας. Επίσης η έντονη παραδοσιακή ανεξαρτησία σας δεν σας επιτρέπει να «μοιράζεστε» πράγματα, και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να μάθετε μέσα στο γάμο.

Πάντως οι προοπτικές φαίνονται καλές, καθώς θα προσελκύσετε έναν «διπλωμάτη» σύντροφο που θα ξέρει να μην σας κοντράρει ευθέως, αλλά να χρησιμοποιεί και «άλλα κόλπα» για να σας «φέρει στα νερά του».

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «πύρινα» ζώδια: Λέοντες και Τοξότες. Με Ιχθύες, Ταύρους και Ζυγούς. ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να κάνετε οικογένεια και να αφιερώσετε τον χρόνο σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πιστεύετε έντονα στην πίστη και στις σταθερές σχέσεις, είστε ρομαντικοί, τρυφεροί και στοργικοί. Σπάνια μπαίνετε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από τη συζυγική εστία, ενώ είστε πολύ κτητικοί, και ζηλότυποι, όταν νιώσετε ότι η προσοχή του συντρόφου σας αποσπάται.

Το ενδιαφέρον σας για το σύντροφο είναι κάτι που θα παραμείνει σταθερό καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης και θα αντέξει ακόμα και μέσα στην ρουτίνα της συζυγικής ζωής. Δείχνετε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για το περιβάλλον του σπιτιού σας, που θέλετε να είναι όμορφο και φυσικά να σας παρέχει όλες τις υλικές ανέσεις. Ο έρωτας για εσάς περνά από τον οισοφάγο και το στομάχι, με αποτέλεσμα να το «ρίχνετε» συχνά στη μαγειρική.

Θα προσελκύσετε έναν ισχυρό και δυναμικό σύντροφο που θα έχει μεγάλη δημιουργικότητα και δύναμη να πετυχαίνει στη ζωή του.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «γήινα» ζώδια: Παρθένους και Αιγόκερους. Με Κριούς και με Καρκίνους, με Ιχθύς. Με άλλον Ταύρο. ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μια απροθυμία σε κάθε σοβαρή δέσμευση και πραγματικά θα ήταν καλύτερα να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν παντρευτείτε.

Ίσως νιώθετε ότι ο γάμος θα περιορίσει τις προοπτικές σας για ανάπτυξη. Οποιοσδήποτε συνάψει μια σχέση μαζί σας, – έστω και για μικρό χρονικό διάστημα – θα σας βρει στοργικούς, ενδιαφέροντες, τολμηρούς, περιπετειώδεις, αλλά η αστάθεια και η ευκολία με την οποία μπορείτε να παραμελήσετε το σύντροφό σας θα γίνει αιτία, να «κάψετε» πολλές καρδιές μέχρι να κατασταλάξετε.

Συνήθως παντρεύεστε αργότερα σχεδόν από όλα τα άλλα ζώδια. Ο γάμος έρχεται εξαιτίας της ανάγκης σας για συντροφιά περισσότερο, παρά της ανάγκης σας για σεξ, παιδιά ή ασφάλεια και φυσικά αφού έχετε εξασφαλίσει από πριν μια καλή συμφωνία ελευθερίας.

Ευτυχώς θα προσελκύσετε έναν σύντροφο φιλελεύθερο και ανεξάρτητο που θα μοιράζεται την ανάγκη σας για ελευθερία, η οποία όμως θα δίνει ποιότητα στην σχέση σας. Δεν θα απομακρυνθείτε ποτέ αν η οικογενειακή σας ζωή είναι ικανοποιητική.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «αέρινα» ζώδια: Με Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες, Σκορπιούς. Σπανιότερα με Τοξότες. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από τα ζώδια που θέλετε να συνυπάρχετε μαζί με κάποιον, να τον φροντίζετε και να σας φροντίζει.

Είναι χαρακτηριστικό το «δέσιμο» που αποκτάτε με το σύντροφό σας και όταν πηγαίνουν όλα όπως τα έχετε υπολογίσει, δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένο ζώδιο από σάς στο γάμο.

Παρόλα αυτά, διατηρείτε αρκετές επιφυλάξεις μέχρι να φτάσετε στο σημείο να αποφασίσετε να παντρευτείτε, νιώθοντας ότι κατά κάποιον τρόπο ο γάμος θα σας περιορίσει ή θα σας φορτώσει ευθύνες. Από την άλλη, λόγω της υπερβολικής κτητικότητάς σας, οι ίδιοι θέλετε να περιορίσετε το σύντροφό σας.

Έτσι παντρεύεστε σε μεγάλη ηλικία (ή βρίσκετε την αληθινή αγάπη σε μεγαλύτερη ηλικία) και αυτή η «στατιστική διαπίστωση» συνιστά να αποφεύγεται ο γάμος πριν τα 30 ή να υπάρχει κάποια διαφορά ηλικίας με το σύντροφο.

Ο γάμος τελικά προκύπτει τόσο από την ανάγκη σας για ασφάλεια όσο και από αγάπη. Το σπίτι σας είναι πραγματικά το κάστρο σας και σας αρέσει να διασκεδάζετε εκεί μέσα. Είστε καταπληκτικοί μάγειρες και καλοί οικοδεσπότες.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «υδάτινα» ζώδια: Με Σκορπιούς, Ιχθύς. Επίσης, με Ταύρους και Παρθένους. Σπανιότερα με Αιγόκερους. ΛΕΩΝ

Είστε το είδος του εραστή που θέλουν όλοι. Η αφοσίωση και η γενναιοδωρία που προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σάς κάνουν περιζήτητους συντρόφους.

Ωστόσο, τα προβλήματα αρχίζουν αμέσως μετά τον γάμο, όπου διαπιστώνετε ότι τίποτε δεν είναι όπως ήταν κατά την διάρκεια της ελεύθερης σχέσης.

Η επιθυμία σας για ανεξαρτησία και παράλληλα η ανάγκη να βάλετε χαλινάρι στο σύντροφο αρχίζουν να δημιουργούν αναπόφευκτες συγκρούσεις.

Θέλετε να κάνετε τα πάντα με το δικό σας τρόπο, όποτε θελήσετε και όταν θελήσετε. Αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει το γάμο, εκτός αν βρείτε ένα σύντροφο που να μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ σας.

Αν ο σύντροφός σας διαθέτει την «εξυπνάδα» να μην περιορίσει την ελευθερία σας, όλα θα πάνε καλύτερα. Όπως και να ‘χει, θα πρέπει να εδραιώσετε αμοιβαία κατανόηση με το σύντροφό σας, να μην είστε αυταρχικοί μαζί του, και να τον αντιμετωπίζετε σαν ίσος προς ίσο.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η φιλία που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας. Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα όμορφο, να αναδεικνύει το προσωπικό σας γούστο και να είναι εξοπλισμένο με όλες τις υλικές ανέσεις.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «πύρινα» ζώδια: Κριούς και Τοξότες. Επίσης, με Διδύμους και Ζυγούς. Σπανιότερα με Υδροχόους. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίζετε με δυσκολία τις συζυγικές σχέσεις. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για σας να συνδεθείτε με άλλους.

Παράλληλα, δεν φημίζεστε για το πάθος σας κι έτσι η έγγαμη ζωή σας, σπάνια θα είναι θυελλώδης και ταραχώδης.

Μπορεί να μην είστε το άτομο που σας αρέσει να επιδεικνύετε τα αισθήματά σας, – δεν θα κάνετε ποτέ δημόσια επίδειξη της αγάπης σας – αλλά είστε αρκετά ρομαντικοί, με τον τρόπο σας. Πολλές φορές όμως παρόλο που είστε ευγενικοί και αγαπητοί, η υπερβολική κριτική που ασκείτε, απομακρύνει τους άλλους από κοντά σας.

Απαιτείτε πάντα την τελειότητα, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε εύκολα. Θα πρέπει λοιπόν που και που να παραβλέπετε τις αδυναμίες των άλλων και να συμφιλιώνεστε με αυτές.

Είναι απαραίτητο να βρείτε ένα σύντροφο που θα συμπάσχει με τα προβλήματά σας και εσείς από την μεριά σας, θα προθυμοποιηθείτε να κάνετε θυσίες για τη σχέση σας.

Το σπίτι σας θα πρέπει να είναι τακτοποιημένο και καθαρό, αλλά η έμμονη ιδέα σας για την τάξη μπορεί να εξαγριώσει το σύντροφό σας, που δεν θα συμμερίζεται αυτή την ανάγκη σας. Γι’ αυτό, η Παρθένος υποδεικνύει τον τρόπο ζωής του εργένη.

Ίσως να έχετε έναν έμφυτο φόβο για σχέσεις πριν από το γάμο, φοβούμενοι την εγκατάλειψη ή ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να βρείτε κάποιον για να ζήσετε την ιδανική σχέση.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «γήινα» ζώδια: με Ταύρους και Αιγόκερους. Επίσης, με Καρκίνους και Σκορπιούς. Σπανιότερα με Ιχθύς. ΖΥΓΟΣ

Όχι μόνο είστε από τα ζώδια που αναζητάτε τον γάμο, αλλά η ανάγκη σας για μια ένωση που θα σας παρέχει με οποιοδήποτε τρόπο ασφάλεια, σας οδηγεί πολλές φορές σε ένα βιαστικό γάμο και σε ένα εξίσου βιαστικό διαζύγιο.

Είναι παράξενο το ότι αν και είστε από τα ιδιαίτερα βολικά άτομα, «μαγνητίζετε» συντρόφους που είναι ενεργητικοί, επιθετικοί, προκλητικοί, καινοτόμοι, και πρωτοπόροι.

Και πραγματικά είναι καλό για σας να βρείτε ένα σύντροφο που δεν απογοητεύεται από τα εμπόδια. Κάποιον που να μπορεί να σας διεκδικεί. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να σας κυριαρχήσει. Αντίθετα, αν προσβάλει την αίσθηση της δικαιοσύνης σας, θα τα βρει σκούρα.

Είναι επίσης παράδοξο, ότι ενώ αγαπάτε την αρμονία και την ειρήνη, οι συγκρούσεις χαρακτηρίζουν πολλές από τις σχέσεις σας, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου σας.

Εάν κοντραριστείτε με τον σύντροφό σας, θα βρείτε τρόπο να τον εκδικηθείτε. Προσπαθείτε να έχετε το πάνω χέρι σε όλα τα θέματα του σπιτιού. Για να είναι αποτελεσματικός ο γάμος σας, θα πρέπει ο σύντροφός σας να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «αέρινα» ζώδια: Διδύμους και Υδροχόους. Με Λέοντες και Τοξότες. Σπανιότερα με Κριούς. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκαταλέγεστε στους καλύτερους εραστές, αφού ξέρετε ενστικτωδώς τι θέλει ο σύντροφός σας. Έχετε ένταση και πάθος στον έρωτα και οι άνθρωποι που έχουν περάσει από την ζωή σας, δεν σας ξεχνούν ποτέ. Έχετε ξετρελάνει πολλούς με τη «μαγνητική» γοητεία σας και προσφέρετε τα ίδια σε όλους, είτε πρόκειται για εφήμερη σχέση, είτε για αληθινή αγάπη.

Παντρεύεστε μετά από ώριμη σκέψη και αυστηρή επιλογή. Αφού επιλέξετε το σύντροφο – με ομολογουμένως πολύ αυστηρά κριτήρια – «κολλάτε» στον γάμο και ακόμη και αν περάσετε αρκετές θύελλες κατά καιρούς, παραμένετε πιστοί σύντροφοι, αλλά και πολύ ζηλιάρηδες.

Υπάρχει αρκετή ξεροκεφαλιά στις σχέσεις σας και παρόλο που είστε βολικοί και σταθεροί, είστε αρκετά ισχυρογνώμονες και επίμονοι. Ο γάμος γίνεται από αγάπη, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες υλικές πολυτέλειες, για να θεωρείται επιτυχημένος.

Γενικά πάντως, ο γάμος σάς φέρνει υλικά οφέλη. Το σπίτι σας θα είναι άνετο και αριστοκρατικό, αλλά όχι βαρυφορτωμένο, δεδομένου ότι έχετε μια τάση στη λεπτομέρεια και προτιμάτε το μινιμαλιστικό στυλ.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «υδάτινα» ζώδια: Με Καρκίνους και Ιχθύες. Επίσης, με Αιγόκερους και Παρθένους. Σπανιότερα με Ταύρους. ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά άστατοι και έχετε ανάγκη από ποικιλία στις σχέσεις σας.

Αν και είστε στοργικοί, δεν είστε πολύ εκδηλωτικοί. Δεν θέλετε πολλές αγκαλιές, δώρα, αγάπες και λουλούδια, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρούν ότι σας λείπει το ενδιαφέρον. Εντούτοις, κάνετε αρκετά μεγάλες «θυσίες» για τους αγαπημένους σας.

Ορειβασία, ιππασία, αλλά και ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς είναι δραστηριότητες που σας αρέσει να μοιράζεστε μαζί με το ταίρι σας, αφού το ρίσκο και ο κίνδυνος είναι μέσα στην φύση σας. Ο γάμος με κάποιον που δεν μπορεί να συμβαδίσει με το ρυθμό σας θα είναι μια αποτυχία, γι’ αυτό σιγουρευτείτε ότι το πρόσωπο με το οποίο θα δεσμευτείτε, είναι περιπετειώδες, έχει κοινά ενδιαφέροντα με σας και δεν φοβάται τίποτα.

Η καλή πνευματική επικοινωνία είναι επίσης απαραίτητη. Με ένα σύντροφο εξίσου πολυάσχολο και δραστήριο όσο εσείς, η ένταση που φέρνει κατά καιρούς ένας γάμος, θα ξεπερνιέται εύκολα.

Παρόλο που τα παιδιά, δεν είναι η άμεση προτεραιότητά σας, γίνεστε καλοί γονείς, διαθέτετε τεράστια υπομονή μαζί τους και τα αντιμετωπίζετε με τον σεβασμό που αξίζουν.

Το σπίτι σας αποπνέει την προσωπικότητά σας, και δεν υιοθετείτε τις ιδέες που εφαρμόζουν πολλοί, καθώς θέλετε να είστε διαφορετικοί.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: με τα υπόλοιπα «πύρινα» ζώδια: Κριούς και Λέοντες. Επίσης, με Υδροχόους και Ζυγούς. Σπανιότερα με Διδύμους. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, σας ωθεί να είστε ήρεμοι, πρακτικοί και σοβαροί, ενώ κατά βάθος έχετε μια φλογερή και αθεράπευτη επιθυμία για την αληθινή αγάπη.

Χρειάζεστε ψυχική επαφή με το σύντροφό σας και ο γάμος μπορεί να καλύψει τις βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες. Αυτό θα επιτευχθεί όταν εξασφαλίσετε ένα σύντροφο ο οποίος θα είναι σωστός γονιός και παράλληλα θα σας κάνει να νιώθετε υπερήφανοι.

Τα πρωταρχικά σας ενδιαφέροντα είναι ένα σταθερό σπίτι και η πίστη μέσα στο γάμο. Πράγματι, αγαπάτε πολύ το σπίτι, γι’ αυτό και διατηρείτε ισχυρούς δεσμούς και με την πατρική οικογένεια. Έτσι, σημαντικό ρόλο θα παίξει για σας ο σύντροφός σας να αγαπάει και να σέβεται τους συγγενείς σας.

Σπάνια παντρεύεστε βιαστικά και απεχθάνεστε το χωρισμό, αλλά εάν κάτι τέτοιο συμβεί είναι οριστικό. Είστε πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι.

Ακόμη και αν υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις στο γάμο, με το πέρασμα του χρόνου, οι δεσμοί της ένωσης δυναμώνουν. Είστε αρκετά καλοί και στοργικοί γονείς και επιθυμείτε πάντα το καλύτερο για το μέλλον των παιδιών σας.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «γήινα» ζώδια: με Ταύρους και Παρθένους. Με Ιχθύς και Σκορπιούς. Σπανιότερα με Καρκίνους . ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και δεν αποζητάτε τον γάμο, αφού βλέπετε ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε εύκολα με έναν άλλο άνθρωπο.

Επιτρέπετε σε πολύ λίγους ανθρώπους να καταπατήσουν τον προσωπικό σας χώρο και αυτά είναι τα άτομα τα οποία συμμερίζονται τα καλλιτεχνικά και διανοητικά σας ενδιαφέροντα, ενώ ταυτόχρονα έχουν την ίδια αγάπη για την ελευθερία με εσάς.

Υπάρχει τάση να παντρευτείτε μ’ ένα ισχυρό και εξουσιαστικό άτομο, κάποιον που ίσως να είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας, αλλά αυτό ίσως σας οδηγήσει σε συγκρούσεις, αφού κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να κάνει συμβιβασμούς.

Το γόητρο του συντρόφου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας και αν μπορέσει να αναλάβει την ηγεσία, αφήνοντάς σας ελεύθερους να εκφράσετε τις διανοητικές σας ικανότητες, έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε.

Αγαπάτε το σπίτι σας και σας αρέσει να ασχολείστε με δραστηριότητες του σπιτιού, είτε μαγειρεύοντας, είτε εφευρίσκοντας δικά σας χόμπι. Συμπεριφέρεστε στα παιδιά με σεβασμό και δίνετε την απαραίτητη προσοχή στις απόψεις τους.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «αέρινα» ζώδια: Με Ζυγούς και Διδύμους. Επίσης, με Κριούς, με Τοξότες, αλλά και με Σκορπιούς. Σπανιότερα με Λέοντες. ΙΧΘΥΕΣ

Ονειρεύεστε μια σχέση παραμυθένια, καθώς είστε περισσότερο ερωτευμένοι με την ιδέα της αγάπης, παρά με την ίδια την αγάπη.

Η αναζήτηση σάς φαίνεται περισσότερο διασκεδαστική από ότι το τελικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό όταν εξασφαλίσετε το αντικείμενο της επιθυμίας σας, μπορεί να χάσετε το αρχικό ενδιαφέρον σας.

Η εξωτερική εμφάνιση σάς έλκει αρκετά, αλλά αν διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι νοήμων, η προσοχή σας αποσπάται εντελώς. Χρειάζεστε λοιπόν ένα διανοούμενο σύντροφο που θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα, θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες, και θα σας αφήσει να ζήσετε το όραμά σας.

Παρόλο που ελπίζετε και προσδοκάτε έναν τέλειο γάμο, οι συχνές αλλαγές της διάθεσής σας μπορεί να είναι η αιτία που θα δημιουργούνται εντάσεις κατά καιρούς. Επίσης η καχυποψία και η ζηλοτυπία σας – πολλές φορές χωρίς λόγο – θα δημιουργήσουν αρκετές συγκρούσεις.

Το σημαντικότερο συστατικό στην σχέση για σας είναι η αγάπη. Είστε ευγενικοί, ευαίσθητοι, και ατελείωτα ρομαντικοί, εκτιμάτε την πίστη στον γάμο και θα είστε καλοί και στοργικοί στο σύζυγο και τα παιδιά σας.

Αν και αφήνετε το σύντροφό σας να πάρει έναν κυρίαρχο ρόλο στα κοινά, επιθυμείτε να κυβερνάτε στο σπίτι.

Παραδοσιακά «ταιριάσματα»: Με τα υπόλοιπα «υδάτινα» ζώδια: Με Σκορπιούς και Καρκίνους. Με Ταύρους και Αιγόκερους. Σπανιότερα με Παρθένους.

youweekly

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη