5 πράγματα που οι γυναίκες αγαπούν και οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται!

Ως γνωστόν οι άντρες και οι γυναίκες είναι δύο φύλα τόσο διαφορετικά όσο η μέρα με τη νύχτα...

που όμως συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο σχεδόν τέλεια! Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να συννενοηθείς και να βρεις μια κοινή γραμμή πλεύσης με κάποιον ο οποίος ακόμα και στα γούστα του δεν έχει καμία σχέση με σένα!

Κι όμως, η φύση έχει φροντίσει ώστε να μπορούμε να ξεπερνάμε όλες αυτές τις διαφορές και να συνυπάρχουμε αρμονικά! Είναι βέβαια και κάποιες φορές, που οι γυναικείες εμμονές και οι γυναικείες λατρείες είναι ικανές να κάνουν έναν άντρα έξω φρενών γιατί πολύ απλά δεν είναι σε θέση να καταλάβει γιατί μία γυναίκα αγαπάει το συγκεκριμένο!

Εδώ λοιπόν σας έχουμε 5 βασικά πράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν και οι άντρες, μπορούμε να πούμε, ότι μισούν! 1. τα γλυκά πραγματάκια τουαλέτας: Πώς ξεχωρίζεις ένα αντρικό από ένα γυναικείο μπάνιο; Το αντρικό έχει μία πετσέτα, μία ξυριστική μηχανή, ένα after shave άντε και στην καλύτερη μία κολώνια και μπατονέτες για τ' αυτιά!

E το γυναικείο μπάνιο έχει όλα αυτά τα οποία τελειώνουν σε -άκια και -ούλες! Σαπουνάκια, κρεμούλες, βαζάκια, πετσετούλες, χαλάκια και πάει λέγοντας το πράγμα!

Ναι καταλαβαίνουμε ότι το μπάνιο είναι το άντρο των γυναικών και ναι καταλαβαίνουμε ότι αν δεν βάλεις στο μπάνιο σου τα είδη πρώτης ανάγκης πού στο καλό να τα βάλεις, αλλά σας ενημερώνουμε ότι οι άντρες όχι μόνο μισούν όλα αυτά τα άχρηστα, σύμφωνα με αυτούς αντικείμενα, αλλά είναι ικανοί να τα ξεφορτωθούν με την πρώτη ευκαιρία! 2. Το κλάμα: Δεν εννοούμε μόνο την περίπτωση που μία γυναίκα κλαίει μπροστά στον καλό της για να καταφέρει κάτι, που θα το καταφέρει μπας και σταματήσει την μίρλα, αλλά εννοούμε το κλάμα γενικότερα!

Οι άντρες από τα 10 τους περίπου, θεωρούν το κλάμα ως καθαρά γυναικείο προνόμιο και δικαίωμα με αποτέλεσμα ακόμα και σε περιπτώσεις που εμείς θα είχαμε πέσει στα πατώματα και θα χτυπιόμασταν, εκείνη να κρατούν χαρακτήρα! Τους προτείνουμε να το δοκιμάσουν πάντως γιατί είναι όντως λυτρωτικό! 3. Τις pilates, yoga και όλα τα συναφή: Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα τεράστιο κακό, για κάποιους καλό! Κάνει η Jennifer Aniston pilates; Θα το κάνουμε κι εμείς! Κάνει η Κardashian yoga, ε να μην δοκιμάσουμε κι εμείς τι στο καλό είναι αυτό; Έπαθαν όλες αμόκ με τη Zumba; Θα πάθουμε κι εμείς για να μη διαφέρουμε από τις άλλες!

Γενικά είμαστε ικανές να δοκιμάσουμε οτιδήποτε είναι της μόδας και αγαπούν οι celebrities, γιατί πολύ απλά σιχαινόμαστε την παραδοσιακή γυμναστική! Εν αντιθέσει φυσικά με τους άντρες που αν τους πεις για yoga είναι ικανοί να σε χτυπήσουν! Τρέξιμο, κανά βαράκι άντε και κανά ποδόσφαιρο με φίλους! Απλά και παραδοσιακά! 4. Τις σαπουνόπερες: Όχι δηλαδή ειλικρινά: Έχει τύχει ποτέ να εξομολογηθείτε ότι παρακολουθείτε σαπουνόπερες και να μη φάτε φάσκελα από τους άντρες τις παρέας; Για κάποιο περίεργο λόγο κυριολεκτικά τις σιχαίνονται!

Τις θεωρούν κακοφτιαγμένες, χωρίς καμία ουσία και κυρίως καλλιτεχνική αξία! Με λίγα λόγια, προτιμούν να δουν για 90ή φορά τον Σταλόνε να πλακώνει 10 αντιπάλους μαζί, παρά να παρακολουθήσουν μία μελιστάλαχτη σαπουνόπερα! Άντρες... 5. Την Carrie Bradshaw: Αν συναντήσετε άντρα και σας πει ότι αγαπάει το Sεx & The City και την SJP τότε ξεγράψτε το sεx μαζί του! Οι άντρες σιχαίνονται οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σειρά και κυρίως τις πρωταγωνίστριες, εκτός βέβαια από τη Samantha!

Τη θεωρούν κατινίστικη, είναι λίγο, και ότι προάγει τον υπερκαταναλωτισμό, εδώ έχουν απόλυτο δίκιο! Επίσης, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η πρωταγωνίστρια ενώ είναι κακάσχημη, εμείς τη βρίσκουμε γλυκιά και σούπερ-στιλάτη, το παίζει μοιραία! Άντε τώρα να τους εξηγήσεις...

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη