10 άντρες λύνουν τη σιωπή τους: Τι πιστεύουν για σένα αν θα το κάνεις στο πρώτο ραντεβού;

H αλήθεια είναι ότι όταν η συζήτηση έρχεται στο θέμα του "κοκό", τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά για τους άντρες και αρκετά για τις γυναίκες. Kαι δεν αναφερόμαστε φυσικά στο θέμα της απόλαυσης, αλλά κυρίως στα ταμπού, που επικρατούν γύρω από αυτό. Για παράδειγμα:

Ο άντρας των ονείρων σου, σου έχει ζητήσει επιτέλους να βγείτε ραντεβού κι εσύ όπως είναι φυσικό πετάς στον έβδομο ουρανό! Το θέμα όμως στην προκειμένη είναι το εξής: Αν το ραντεβού είναι πετυχημένο, κι εσύ καίγεσαι και λιώνεις για δαύτον, τον καλείς σπίτι σου ή όχι; Γιατί προφανώς και ΘΕΛΕΙΣ να τον καλέσεις, να γίνετε ένα κουβάρι και να σας βρει το ξημέρωμα αγκαλιά να υπόσχεστε αιώνια αγάπη ο ένας στον άλλο. Βέβαια, αυτό θα συνέβαινε μόνο σε μυθιστόρημα της Jane Austin και όχι στην πραγματικότητα. Και επειδή το παλικάρι δεν είναι ο Mr Darcy, δε θα χάσουμε ποτέ την ελπίδα μας όμως, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα, ότι έχτισες, με αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα στο δείπνο, να το κατέστρεψες -με ιδρώτα μόνο- στο δωμάτιο μετά! Τελικά, τι πραγματικά πιστεύουν οι άντρες για μία γυναίκα που το κάνει στο πρώτο ραντεβού; Ρωτήσαμε 10 αγόρια και σας έχουμε τις απόψεις τους. Mιχάλης: «Πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου αν μία γυναίκα θα το κάνει στο πρώτο ραντεβού. Αν μου αρέσει δεν με ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να αλλάξουν τα συναισθήματά μου. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα απέφευγα να το κάνω είναι σε περίπτωση που δεν θα ήμουν σίγουρος για τα συναισθήματά μου, γιατί δε θα ήθελα να μπλέξω παραπάνω». Γιώργος: «Προφανώς και το να σε κάνει κάποια να περιμένεις, ενισχύει την ανυπομονησία σου, αλλά μόνο αυτό. Αν η κοπέλα πραγματικά σου αρέσει, τότε δε σε νοιάζει πότε θα το κάνετε». Βασίλης: «Οι

σχέσεις μου βασίζονται σε αυτό. Αν θα ήταν καλό, τότε θα την ξαναπάτω τηλέφωνο. Αν όχι, μάλλον θα εξαφανιστώ. Και σε καμία περίπτωση δε θα την κρίνω για κάτι που κάναμε μαζί και απολαύσαμε». Χρήστος: «Το να το κάνω με μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού, δεν θα με έκανε να τη σέβομαι λιγότερο. Το μόνο που θα με κρατούσε ήταν αν τελικά δεν ταιριάζαμε και τελικά καταλήγαμε να το κάνουμε . Βέβαια αν θα ήταν πολύ καλό, σίγουρα θα της ξανατηλεφωνούσα». Στέφανος: «Προτιμώ η γυναίκα να συγκρατείται στο πρώτο ραντεβού, όπως φυσικά κάνω κι εγώ. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί μου αρέσει η προσμονή. Επιπλέον, έχω παρατηρήσει ότι μετά το... μοιραίο, χάνετε κάπως τον έλεγχο και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις οι οποίες σας κάνουν πολύ λιγότερο γοητευτικές από ότι είστε» (εδώ να σημειώσουμε ότι συμφωνούμε πολύ). Κωνσταντίνος: «Μου αρέσει να το κάνω και μου αρέσουν οι γυναίκες που θέλουν να το κάνουν! Αλλά πιο πολύ απ' όλα μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι μυστηριώδεις και με παιδεύουν» (σωστός). Δημήτρης: «Δεν μπορώ τις γυναίκες που παίζουν παιχνίδια. Αν θέλεις να το κάνεις, πες το! Αν θέλεις σοβαρή σχέση επίσης συμπεριφέρσου ανάλογα. Γενικότερα με κουράζει το... άλλα λέω και άλλα εννοώ» (σχόλια από εμάς: Δεν είναι πάντα εύκολο να πεις στο πρώτο ραντεβού ότι ψάχνεις για σοβαρή σχέση. Υπάρχει ο κίνδυνος να μας περάσουν για τρελές, helloooooo). Στέλιος: «Μία γυναίκα που το κάνει στο πρώτο ραντεβού, δε δίνει την εντύπωση της εύκολης, απλά της γυναίκας που δεν ψάχνει για σοβαρή σχέση» (λιγομίλητος αλλά μεστός). Πάνος: «Όταν το πρώτο ραντεβού ολοκληρώνεται με επαφή, τότε μάλλον η σχέση δε θα πάει μακριά. Βέβαια, αν δεν υπάρξει φιλί στο τέλος της βραδιάς, είναι επίσης κακό σημάδι» (ρομαντικούλης). Λεωνίδας (αυτός εδώ είναι σκληρός): «Κορίτσια αν κάποιος άντρας σας φέρεται όμορφα είναι επειδή θέλει να σας ρίξει στο κρεβάτι. Λυπάμαι αλλά οι περισσότεροι αυτό κάνουν. Οπότε μη στενοχωριέστε που το κάνατε αμέσως. Στην πραγματικότητα μόνο αυτό ήθελε» (αδυσώπητος λέμε). Οπότε όπως καταλαβαίνεις το συμπέρασμα είναι ένα: Είτε έχεις τακτική είτε όχι, αν εκείνος δε σε γουστάρει από την πρώτη στιγμή, τότε πολύ δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Και δεν εννοούμε να είσαι η λύση... ανάγκης. Που αυτό ούτε στον εχθρό μας-αν και δεν έχουμε-. Άβυσσος η ψυχή του άντρα τελικά.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη