Light μιλφέιγ με πτι μπερ!!!

Απλό και νόστιμο!!! Απλά τέλειο!!!

Υλικά

2 πακέτα πτι μπερ

για την κρέμα

500 γρ. KRE-TORRE(φυτική σαντιγί)

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό

1 1\2 κούπας ζάχαρη

1 βανίλια

για την επιφάνεια του γλυκού

1 κονσέρβα Cherry pie filling ή

μαρμελάδα με φρούτα του δάσους αραιωμένη με

1 κ.σ. νερό ή σάλτσα φρούτων της αρεσκείας μας

Εκτέλεση

Χτυπάμε

την KRE-TORRE με τη ζάχαρη και τη βανίλια σε σαντιγί.

Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να ενωθεί το μείγμα.

Στρώνουμε σε ταψάκι διαστάσεων 30x23 εκ.μπισκότα

και καλύπτουμε με το ένα τρίτο της κρέμας.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές και

τελειώνουμε με κρέμα.

Καλύπτουμε την επιφάνεια του γλυκού με ό,τι επιλέξουμε.

Αν είναι η μαρμέλαδα τη διαλύουμε πρώτα με μια κουταλιά

της σούπας νερό και την απλώνουμε επάνω στην κρέμα.

ΣΗΜ:Τα μπισκότα δε χρειάζεται να τα βρέξουμε,θα πάρουν την υγρασία

της κρέμας.

magyreuontas

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη