![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1qfTbJ-RNQuen9euHxwNa4FrVCJgP-yDYCUKM39WbHGzczNltWyyLnLcB6p6_J_D2f8ZzhJJGhJcM6-NW1ZIesEsAW-pQFaX8C1RXYaPhu0tEM42CjnNGoWx1rQSNiy5uyDDMiMz2IXQ/s320/tromaktiko2362.jpg)
Για να περιορίσουμε τη δυσάρεστη μυρωδιά από το λάχανο ή το κουνουπίδι που βράζει...
βάζουμε στην κατσαρόλα 1 – 2 δαφνόφυλλα, 3 – 4 κόκκους μπαχάρι και 1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι. Το τελευταίο συμβάλλει στο να διατηρήσουν τα λαχανικά το ανοιχτό χρώμα τους.
Πηγή
Via
Via
Tags
Slider