![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiP9iSW5eZByWJ5PiGkU6sGrJx7CcMKBbcEjBfe03B0gbHHdMfdwU-14MdUyrEqrezZgbZoSewP0DZFfCy3UkfBW-52UlXPuv9EOtCvgCpL6LYdKdk1TP1-BzMJA3PhhiP2iBCC-w8n0gw/s1600/tromaktiko.jpg)
Σε όλους μας έχει συμβεί να ανοίξουμε μία συσκευασία σοκολάτας και να δούμε στην επιφάνειά της μια ελαφριά γκρι – άσπρη επίστρωση...
Αυτό οφείλεται γιατί είτε την αφήσαμε σε σημείο με υψηλές θερμοκρασίες, είτε η σοκολάτα ζεστάθηκε κι έλιωσε το βούτυρο κακάο που περιέχει.
Κατόπιν η σοκολάτα ξανακρύωσε και το βούτυρο σταθεροποιήθηκε στην επιφάνεια.
Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η χρωματική αλλαγή δεν έχει επηρεάσει ούτε τη σύσταση ούτε τη γεύση της. Μπορείτε άφοβα να την καταναλώσετε και να την απολαύσετε.
Via
Via
Tags
Slider