Ο ΤΖΙΜΙ ΚΑΡΤΕΡ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ 91 ΤΟΥ!

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζίμι Κάρτερ είπε χθες ότι έχουν εξαληφθεί όλα τα σημάδια καρκίνου του εγκέφαλου, σύμφωνα με τις πιό πρόσφατες εξετάσεις του. Ο Κάρτερ, 91, ξεκίνησε τη θεραπεία τον...

Αύγουστο για μελάνωμα, το οποίοι είχε κάνει μετάσταση από το συκώτι στον εγκέφαλο. Τα τέσσερα σημεία του εγκεφάλου που είχαν προσβληθεί ανταποκρίθηκαν στη θεραπεία.

Μιλώντας χθες σε μερικές εκατοντάδες άτομα που είχαν παρευρεθεί σε μια εκκλησία βαπτιστών στην πολιτεία Τζόρτζια όπου ο πρώην πρόεδρος παραθέτει μαθήματα για τη Βίβλο, ο Κάρτερ είπε πώς ούτε οι εξετάσεις του εγκεφάλου του έδειξαν ότι είχε πια την πάθηση, ούτε οι εξετάσεις του γενικά. Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να παίρνει συχνές δόσεις του φαρμάκου του (pembrolizumab), που αποτελεί μια νέα θεραπεία κατά την οποία χρησιμοποιείται το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού για να καταπολεμηθεί ο καρκίνος.

Ο Κάρτερ ήταν πρόεδρος από το 1977 έως το 1981. Έχει χαρακτηρίσει την προεδρική του θητεία ως αποτυχία, παρότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ειρηνική διαπραγμάτευση μεταξύ του Ισραήλ και της Αιγύπτου. Έχασε τις εκλογές στον Ρόναλντ Ρήγκαν, του Ρεμπουμπλικανικού κόμματος.

Ο πρώην καλλιεργητής φυστικιών έχει αφήσει μια από τις πιό πετυχημένες μετα-προεδρικές πορείες, κερδίζοντας το Νόμπελ της Ειρήνης το 2002 και παραμένοντας ενεργός σε προγράμματα όπως τη μάχη ενάντια στις αρρώστιες στην Αφρική και την κατασκευή σπιτιών για τους φτωχούς.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη