ΡΕΒΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

Υλικά 500 γρ. ρεβίθια

1 κιλό πατάτες

αλάτι-πιπέρι

λίγο ελαιόλαδο (τόσο που να μας βοηθήσει στο πλάσιμο)

2 κουταλιές της σούπας άγριο μάραθο (ή μισό ματσάκι μαϊντανό)

αλεύρι για το τηγάνισμα

5 φρέσκα κρεμμυδάκια

1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη Εκτέλεση

Βράζουμε τα ρεβύθια, αφού τα μουσκέψουμε από το βράδυ, τα σουρώνουμε και τα κάνουμε πουρέ. Βράζουμε τις πατάτες, τις κάνουμε πουρέ και τις ανακατεύουμε με τον πουρέ των ρεβυθιών.

Προσθέτουμε τον άγριο μάραθο, τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά, τα πλάθουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη