ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΝΟΥΣΗ

Την έντονη ενόχληση της κυβέρνησης αντανακλούν οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη και ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του...

πρώην υπουργού Γ. Πανούση.

Σάλος που έγινε ακόμη πιο έντονος μετά την δημοσιοποίηση διαλόγων - φωτιά ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατών των Πυρήνων της Φωτιάς, τους οποίους ο ίδιος ο κ. Πανούσης φέρεται να κατέθεσε νωρίτερα στη Δικαιοσύνη.

Γεροβασίλη: Να αποδείξει τους ισχυρισμούς του Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης.

Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται.

Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης», αναφέρει στη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη.

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαίες και προσβλητικές κατηγορίες Ο κ.Πανούσης κατέθεσε σήμερα στη δικαιοσύνη μετά από προτροπή της κυβέρνησης. Είχε προλάβει να δώσει συνέντευξη σε ουκ ολίγα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες. Ανεξάρτητα, όμως, από τους λόγους αυτής της «καθυστέρησης», θέλουμε να τονίσουμε, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα.

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη