Η ομάδα των ονείρων! Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών [photos]

Η Γέφυρα Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα

είχε την χαρά να... συμμετάσχει για 2η φορά στον Αυθεντικό 33ο Μαραθώνιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο κομμάτι της διαδρομής των Special Olympics, μαζί με άλλα σωματεία και συλλόγους.

Ο αγώνας δρόμου των 1200 μέτρων

ξεκίνησε στις 9.10 από την Λεωφόρο Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής και έληξε

στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο , η διαδρομή

όσο μικρή κι αν φάνταζε ήταν τεράστια αν αναλογιστεί

κανείς την επιθυμία όλων μας να συμμετάσχουμε.Όταν δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης η πολυάριθμη ομάδα μας με παιδιά και εθελοντές του Πολυχώρου της Γέφυρα Ζωής Α.με.Α. Δυτικού Τομέα , έσπασε στα δυο οι πιο ενθουσιώδεις άρχισαν να τρέχουν κατά μήκος της Ηρώδου Αττικού και οι πιο συγκρατημένοι, που απλά ήθελαν να ζήσουν αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό, πήγαιναν με πιο χαλαρούς ρυθμούς.Λένε ότι ο αθλητισμός δίνει ζωή, τα παιδιά μας κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον αγώνα τους, και δείχνοντας το αμείωτο κουράγιο αλλά και τη δύναμη που διαθέτουν απέδειξαν με τον πλέον εναργή τρόπο ότι μερικές φορές η ίδια η ζωή είναι αυτή που δίνει αξία στον αθλητισμό.Ωστόσο, στο τέλος της διαδρομής, αυτό που μέτραγε ήταν η χαρά της συμμετοχής και το δέος που ένιωθε κανείς κατά την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο.Και το πιο σημαντικό, να βλέπεις τα παιδιά μας να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και να νιώθουν ακούραστα!Τερματίσαμε και φυσικά πήραμε και μετάλλιο! Με τη Γέφυρα Ζωής

!! Στον επόμενο Μαραθώνιο, οι αντοχές μας θα είναι ακόμα περισσότερες και η συμμετοχή μας ακόμα πιο δυνατή !Ραντεβού το 2016 !

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη