12 σημάδια ότι είσαι με τον άντρα που πρέπει να παντρευτείς!

Αναρωτιέσαι αν πρέπει να τον παντρευτείς ή όχι; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και πάρε τη σωστή απόφαση στο λεπτό... 1. Καυχιέται πάντα για σένα Αν πάρεις προαγωγή στη δουλειά ή απλά κερδίσεις μία τσάντα σε έναν διαγωνισμό δε χάνει την ευκαιρία να μιλήσει για σένα στην παρέα σας γιατί είναι ο μεγαλύτερος φαν σου! 2. Κάνει θυσίες για σένα και εσύ χαίρεσαι να κάνεις το ίδιο γι’αυτόν Θα μετακομίσει στην επαρχία αν εσύ βρεις δουλειά εκεί, θα έρθει μαζί σου για ψώνια ή και για καφέ με τις κολλητές σου. Αλλά το ίδιο θα κάνεις και εσύ γι’αυτό.

3. Έχει τις ίδιες αξίες με σένα Και οι δύο θέλετε παιδιά και σας αρέσει να κάνετε πράγματα μαζί. Λατρεύετε τη γυμναστική και σας αρέσει πολύ να κάνετε πράγματα μαζί.

4. Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει Ξέρει ότι είσαι πιο τσαπατσούλα από αυτόν, ότι σου αρέσει να κοιμάσαι μέχρι αργά τα σαββατοκύριακα και τα έχει αποδεχτεί όλα γιατί πολύ απλά σε αγαπάει. 5. Δε σκέφτεσαι μόνο την γαμήλια τελετή Όταν σκέφτεσαι ότι θα τον παντρευτείς, δε σκέφτεσαι το κομμάτι σου γάμου αλλά την ιδέα ότι θα περάσεις όλη σου τη ζωή μαζί του. Η διαδικασία του γάμου είναι αρκετά διασκεδαστική αλλά αν αυτό που σκέφτεσαι περισσότερο είναι το μετά τότε είσαι σε καλό δρόμο. 6. Έχετε περάσει μία σχέση εξ’αποστάσεως Μπορεί να ήταν δύσκολο και τρομακτικό αλλά αγαπάτε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ που τα καταφέρατε και μάλιστα με ευκολία. 7. Το “μου λείπεις” δεν είναι απλά κάτι γλυκό που λες Είναι μία πραγματικότητα. Ακόμα και αν δεν έχεις πολύ καιρό να τον δεις νιώθεις ότι σου λείπει συνεχώς. 8. Είναι το άτομο που θέλεις να μιλήσεις ανά πάσα στιγμή Συνήθιζες να λες στην αδερφή σου ή στους γονείς σου όλα όσα σου συνέβαιναν ενώ τώρα που είστε μαζί δε διανοείσαι να το πεις σε κανέναν άλλον παρά μόνο σε αυτόν. 9. Κλαις μπροστά του χωρίς να νιώθεις ντροπή Ξέρει πότε να ανησυχήσει όταν σε δει να κλαις και πότε απλά κλαις γιατί συγκινήθηκες από μία ταινία.

10. Νοιάζεται για τους φίλους σου Όταν ξέρει ότι μία φίλη σου δεν είναι καλά θα σου ζητήσει να περάσετε χρόνο μαζί ή να την καλέσεις στο σπίτι για φαγητό. Ακόμα και αν δεν κάνει κάτι τέτοιο, όμως, θα ρωτήσει σίγουρα τι κάνει η φίλη σου. 11. Σου λέει στο άσχετο ότι είσαι πολύ όμορφη Ακόμα και αν εσύ δε νιώθεις στα καλύτερά σου εκείνος θα σου πει ότι είσαι πολύ όμορφη και σέξι. 12. Μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί χωρίς να τσακώνεστε όλη την ώρα Αν καταφέρνετε να περνάτε χρόνο μαζί χωρίς να τσακώνεστε τότε σίγουρα αυτό είναι ένα καλό δείγμα ότι είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη