Γιατί οι άντρες, αγαπούν τόσο τις μηχανές τους;

Υπάρχουν στιγμές που τον χάνεις, δεν ξέρεις που είναι και ανησυχείς.. τρέχεις, λοιπόν, και κοιτάς αν τα κλειδιά της μηχανής του είναι στην θέση τους.

Κατάλαβες δεν σε απατά απλά βγήκε μια βόλτα με την πιστή του ερωμένη που δεν είναι άλλη από την μηχανή του, γιατί μπορεί απλά να ήθελε να ξεσκάσει.

Οι δύο τροχοί της είναι η καψούρα του,

όσο και να σε πονάει υπάρχουν στιγμές που βλέπεις να την κοιτάει με τέτοιο πάθος, που εσένα δε σε κοίταξε ποτέ! Μη στεναχωριέσαι, δε θα σε παρατήσει για αυτήν, αν βέβαια είσαι καλό κορίτσι, δεν το κάνεις γκρίνιες και αν αγαπάς τη νέα του χιλιάρα έστω δείχνεις, να τη συμπαθείς! Καλό θα ήταν αν αγαπάς τον συντροφό σου, να τον στηρίζεις και σ αυτό ακόμα και αν δεν σου αρέσει και πολύ η ταχύτητα, αν δεν θες να βολτάρει solo και να βρει άλλη!

Σε πρόσφατη έρευνα Πανεπιστημίου της Αμερικής σχετικά με την σχέση ζωής άντρα και μηχανής έγινε γνωστό ότι το συντριπτικό ποσοστό του 67% των αντρών αγαπούν πολύ τις μηχανές αλλά μόνο το 35% τολμά να την καβαλήσει, καθώς, θεωρεί ότι μπορεί να πάθει κάποιο ατύχημα που να του στοιχίσει ακόμα και τη ζωή.

Γιατί όμως οι άντρες, αγαπούν τόσο τις μηχανές τους; Λατρεύουν την ταχύτητα, την αδρεναλίνη και αυτή είναι η μόνη, που τους προσθέρει τόσο έντονα συναισθήματα.

Την προσέχουν και την περιποιούνται, μόνο όποτε θέλουν αυτοί και δε τους γκρινιάζει, όπως κάνεις εσύ.

Είναι πάντα πρόθυμη να βολτάρει μαζί τους, δε μπορεί ποτέ να πει όχι.

Είναι γκομενομαγνήτης, ναι όπως το άκουσες, ελκύει τις γυναίκες σαν μαγνήτης,

Ενισχύει την εικόνα του bad boy που σου λέγαμε τις προάλλες Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη