7 εναλλακτικές χρήσεις για τα λάστιχα αυτοκινήτων που θα σε κάνουν να τα δεις με άλλο μάτι!

Αντικείμενα που βλέπεις συνέχεια και δεν σου κάνουν καμία αίσθηση, μέχρι να τα δεις με άλλο μάτι. Αξιοποιώντας παλιά αντικείμενα, δεν είναι μόνο ότι γλιτώνεις χρήματα, είναι ότι νιώθεις δημιουργικός και χρήσιμος. Κάθε μέρα που θα χρησιμοποιείς το παλιό αντικείμενο με τη νέα του χρήση, θα θυμάσαι τον κόπο και την ικανότητα που έβαλες και θα νιώθεις περήφανος για το δημιούργημά σου.

Ένα από τα πιο εύκολα αντικείμενα για να αρχίσεις τις αλλαγές είναι τα λάστιχα αυτοκινήτων. Τα βρήκες στο δρόμο πεταμένα, έχει ο παππούς σου κάποια παρατημένα σε ένα γκαράζ, άλλαξες λάστιχο και ξέμεινε; Όλο και κάπου θα βρεις. Εμείς θα σου δείξουμε πώς μπορείς να τα αξιοποιήσεις.

Κούνια Είναι μάλλον η πιο απλή κατασκευή που μπορείς να φτιάξεις και ξέρεις ότι τα παιδιά σου θα σε ευγνωμονούν.

Tip!

Κρεμώντας κάθετα το λάστιχο και τοποθετώντας ένα μαξιλαράκι, μετατρέπεται σε κάθισμα-κουνιστή πολυθρόνα!

Κάθισμα Τέλειο για φοιτητικό δωμάτιο! Βάψε το λάστιχο και βάλε ένα μαξιλαράκι. Αν θες στερέωσε στον τοίχο και άλλα λάστιχα αυτοκινήτων για την πλάτη του καθίσματος.

Σκυλόσπιτο Βάφεις στο χρώμα της προτίμησής σου και στερεώνεις ένα μαξιλαράκι στο εσωτερικό.

Τραπεζάκι Σκάμμα για το μωρό Για να μην τρέχεις στις παραλίες, φέρε την παραλία στον κήπο σου. Βάλε πάτο σε ένα λάστιχο αυτοκινήτου ακολουθώντας τις οδηγίες της προηγούμενης κατασκευής, αλλά χωρίς να το καλύψεις από πάνω. Γέμισε με άμμο και έτοιμο!

Παιχνίδι κήπου Αν σου βρίσκονται πολλά λάστιχα αυτοκινήτων μπορείς να δοκιμάσεις να τα βάψεις και να τοποθετήσεις έτσι ώστε να παίζουν και να εξασκούνται τα παιδιά και οι φίλοι τους. Δεν θα θέλουν να ξαναπάνε στην παιδική χαρά!

Διακοσμητικό για τον τοίχο Σχημάτισε το σχήμα της ειρήνης στον τοίχο με πολλά λάστιχα αυτοκινήτου.

Πηγή

Via

Thermo-portal.gr
banner ads             -->
Νεότερη Παλαιότερη